EkonomiGündemManşetSiyaset

DEMİR VE GÖKCAN BAKAN ALBAYRAK’A MUĞLA’NIN TALEPLERİNİ İLETTİ

AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a Muğla’daki yatırımlarla ve bütçeyi ilgilendiren talepleri iletti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Bakanlık binasında, Ege, Doğu ve Güneydoğu Anadolu yörelerinin milletvekilleriyle bir araya geldi. Burada milletvekillerine 2019 bütçesine yönelik değerlendirmelerde bulunan Albayrak, yeni yılda Türkiye’nin daha hızlı bir kalkınma yaşayacağını kaydetti.

Bakanlık brifingi sonrası AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir ile Yelda Erol Gökcan, Muğla ilinin genelini ilgilendiren bazı konulara ilişkin talepleri Albayrak’a iletti. Talepler arasında imar barışında başvurusunu yapıp ücretini yatıramamış olan vatandaşlara ek süre verilmesi ve taksit imkanı, İŞKUR üzerinden Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında geçici olarak çalışanların sürelerinin uzatılması, Milas ilçesine doğalgaz hattının verilmesi için çalışmaların hızlandırılması, Muğla ve çevresinin içme suyu ihtiyacını 2050’ye kadar çözmesi planlanan Sandras Dağı içme suyu projesinin yapılması, Köyceğiz’de yapımı planlanan yeni hükümet konağı için ödenek ayrılması, Muğla Millet Bahçesi, Seydikemer’e yeni devlet hastanesi ve Muğla’ya Park Stadyumu yapılması gibi konular yer aldı.

Bakan Albayrak’la görüşmenin son derece verimli geçtiğini değerlendiren milletvekilleri, “Değerli Bakanımıza vatandaşlarımızdan ve kurumlarımızdan gelen kamuoyunu ilgilendiren genel talepleri ilettik. Sayın Bakanımız taleplerimizi son derece olumlu karşıladı. Kendisine yakın ilgisinden ötürü teşekkür ediyoruz. Muğlamız için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Muğla halkı her hizmetin en iyisine layık.” ifadelerini kullandı. 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu