AsayişGündemHayatManşet

OTİSTİK GENCİN MUCİZE KURTULUŞU

deenizde kurtarma-bodrumAilesi ile tekne gezisi sırasında kaybolan engelli genç saatler sonra bulundu.

Sahil güvenlik komutanlığına gelen ihbarda, 19 yaşındaki otistik M.A.’nın tekne gezisi sırasında kaybolduğunun bildirilmesi üzerine Tavşanburnu-İçmeler bölgesine ekipler sevk edildi.

Denizden arama tarama faaliyetleri başlatan Sahil Güvenlik Botuna Bodrum Deniz Kurtarma Derneğine bağlı ambulans teknede eşlik etti. Engelli genç bir taraftan denizden aranırken karadan da Polis ve Jandarma ekipleri aradı.

Tavşanburnu açıklarında tekne demirli iken denize giren ve bir anda ailesinin gözünün önünde kaybolduğu öğrenilen M.A. bir süre sonra bölgedeki Bodrum Holiday Resot Otelin sahilinde otel görevlileri tarafından fark edildi. Yüzerek bölgeye ulaştığı öğrenilen engelli genç önce Sahil Güvenlik Botuna daha sonra ailesine teslim edildi.

Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen gencin uzun bir mesafeyi yüzerek geçmesi ve sağlıklı bir şekilde kurtulması mucize olarak değerlendirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu