EkonomiGündemManşet

BESİAD’IN YENİ YÖNETİM KURULU GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BESİAD-BODRUMBodrum Esnaf, Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD)’nin yeni seçilen yönetim kurulu basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda iş başına gelen BESİAD’ın yeni yönetim kurulu ilçede görev yapan basın mensupları ile tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Derneğin üyesi olan Yılmaz Algül’ün sahibi olduğu Ortakent-Yahşi Mahallesi’ndeki Lugga Otel’de gerçekleştirilen toplantıya BESİAD Başkanı Emre Köroğlu ev sahipliği yaptı. Kahvaltı sonrası konuşan Emre Köroğlu, BESİAD’ın i’ dünyasında önemli bir yer edindiği belirterek şöyle konuştu:

“BESİAD, bundan sonraki çalışmalarını daha büyük bir ivme ile devam ettirecektir. Önümüzdeki iki yıl boyunca Bodrum’a yön verecek projelerimize desteklerinizi bekliyoruz. Bizim çalışma modelimiz önceki yönetimlerden biraz daha farklı olacak. Üyelerimizin katılımının olduğu komisyonlar vasıtasıyla derneği yöneteceğiz. Böylece derneğimizin daha dinamik bir yapı içerisinde olacağı inancındayız.”

İlk yönetim kurulu toplantılarını Salı günü gerçekleştireceklerini ifade eden Köroğlu, asil veya yedek ayırt etmeden 24 kişilik bir yönetim kadrosu ile işbaşında olduklarını söyledi.

Emre Köroğlu konuşmasının ardından, yeni yönetimde görev alan üyelerini basın mensuplarına tanıttı. Tanışmanın ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

 

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu