GündemHayatManşet

ENGELSİZ VE SAĞLIK DOLU NİCE YILLARA…

22 yıldır Bodrum’da, Vizyon ve misyonuna sadık kalarak ilerleyen, Engelli bireylerin tedavi, terapi ve eğitimi için kendini geliştiren Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, her sene olduğu gibi bu senede 22 Aralık’ta Vakıf Binasında yeni yılın gelişini kutladı. 

Bu seneki parti de, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı  Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri İlknur Özen ve Fatih Can Ekşi ve Atilla Serttaş,  Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Öğretmenleri, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Gönüllüleri, Engelli Bireyler ve aileleri, Muğla Sıtkı Koçman Güzel Sanatlar Fakültesinin desteğini her fırsatta gösteren gönüllü öğrencileri ve davetliler yer aldı. 

Muğla Sıtkı Koçman Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencileri, yılbaşı konseptiyle gönüllü olarak çocukların yüzlerini boyadı. 

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, parti sonuna doğru sürpriz konuklarını da ağırladı. 

İYİ Parti Bodrum Belediyesi Başkan adayı Mehmet Tosun, İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Adayları Mehmet Onur Şahbaz, Erkan Özşeker, İsmail Uslu, Yönetim Kurulu Üyemiz Atilla Serttaş ve Bodrum Belediyesi Meclis üyesi Süleyman Mazı ile Partililer, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfına sürpriz bir ziyarette bulundular.  Mehmet Tosun ve Partililer çocuklara iyi dileklerde bulunup hediyeler verdi ve vakfa bağışta bulundular.

Mehmet Tosun “ Yeni yılda sevgi, birlik ve beraberliğin olduğu, barış ve anlayışın arttığı engelsiz ve sağlıklı bir yıl dilediğini” ifade etti.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı  Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, “ 2019 yılına yeni hedeflerle, yeni heyecanlarla giriyoruz. Daha güçlü, daha mutlu, daha umutlu giriyoruz. Hedefimiz, 2018’de hep birlikte elde ettiğimiz başarıları 2019’da daha ileriye, daha iyi noktalara taşımak… Tüm gayemiz öğrencilerimizin daha iyi eğitim görmesi ve sosyal yaşam kalitelerinin artması” diye konuştu. 

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Müdürü İlknur Şengül, “ailemiz sürekli büyüyor, bu bizim için mutluluk verici, 2019 yılının hepimize huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum. “dedi. 

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Halkla İlişkiler Sorumlusu Pelin Alaçam,  2018’i, Bodrumcup Yat Yarışları, D-Marin Konserleri gibi büyük organizasyonlar da dahil olmak üzere çok sayıda etkinlik ile başarılı bir şekilde kapattıklarını ve 2019 etkinlikleri içinde hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.  Tekstil atölyesinin kurulmasıyla beraber Engelli bireylerin dikiş bilen ebeveynlerine maddi destek sağlanmaya ve çeşitli ebatlarda dikilen ve her türlü baskı yapılabilen bez çantaların satışının hızla artmaya başladığının da altını çizdi.  2019 yılında sağlık, huzur ve başarı dolu bir yeni yıl dilediğini belirtti.  Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı  Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya “ Birlik ve beraberlik içinde, yeni yılın tüm Bodrumlular ve Bodrumseverler başta olmak üzere, milletimizin ve tüm insanlığın huzur, mutluluk ve tebessümüne vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu