GündemManşetSpor

FARKLI KAZANDILAR AMA YETMEDİ

bodrum kırçiçeği basketKırçiçeği Bodrum Basketbol  ligi 3. olarak tamamladığı grupta OGM Orman Gençlik ve Bornova Beckerspor Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükseldi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kırçieçeği Bodrum Basketbol play- off final gurubu maçları sonucunda 3. oldu.

Kırçeçği Bodrum Basketbol, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselme mücaledesinde,  play- off grubunda son maçını Çankaya Üniveritesi ile oynadı.

Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 14-6 önde tamamlayan ev sahibi ekip, ikinci çeyrek sonunda soyunma odasına 39-20 üstün gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstünlüğü koruyan Kırçiçeği Bodrum Bsketbol, üçüncü çeyreği 55-39  tamamlanan karşılaşmayı 19 sayı farkla 74-55 galip ayrıldı. Maçta en skorer isim  Çankaya Üniversitesi’nde 15 sayı üreten  Marcedes Marie Walker oldu.

Dört galibiyeti bulunana OGM Orman Gençlik 4 galibiyeti bulunduğu play-off grubunda son maçlarda Kırçiçeği Bodrum Basketbol ve OGM Orman Gençlik’i  51-50  yenen Bornova Beckerspor ile 4’er galibiye ulaştı.

İki takımın Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne  çıkacağı final grununda üçlü averaja göre Kırçiçeği Bodrum Basketbol 3. sırada tamamlamış oldu.  Çankaya Üniversitesi ise 4. oldu.

OGM Orman Gençlik şampiyon  olarak Bornova Beckerspor da  ikinci sırada yer alarak Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükseldi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu