GündemManşetSiyaset

AK PARTİ ADAY ADAYINDAN MHP’YE ZİYARET

AK Parti Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Murat Naci Yavuz, MHP Bodrum İlçe Başkanı Ömer Varan’ı ziyaret etti.

31 Mart 2019 Tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Belediye Başkanı adayı olma çalışmalarını devam ettiren Murat Naci Yavuz, MHP Bodrum İlçe Başkanı Ömer Varan’a makamında bir ziyaret gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulundu.

MHP ile referandum sürecinde başlayan, Cumhur ittifakıyla devam eden ve önümüzdeki yerel seçimlerde gerçekleşecek olan birlikte çalışma ortamının, AK Parti için çok önemli olduğuna dikkat çeken Yavuz, “AK Parti ve MHP, Türkiye’nin geleceği söz konusu olduğu her dönemde tek vücut olmayı başarmış, gerek ulusal gerekse de yerel sorunlara çözüm üretmek adına üzerlerine düşen sorumluluğu her zaman yüklenip, gereğini yerine getirmiştir. Şimdi de yerel seçimlerde ortak akıl ve gücü oluşturarak, sorunlara çözüm üretmenin öncesindeyiz. MHP Bodrum İlçe Başkanımız Sayın Varan’a yaptığım bu ziyaret, bölgemizin sorunlarına kalıcı çözümler üretecek günlerin başlangıcı olur inşallah. Liderlerimizin tüm ülkenin kaderini değiştirdikleri başarılı birlikteliği ve kararlılığı, bizde önümüzdeki yerel seçimlerde Bodrum’da göstererek, önümüzdeki 5 yıla hizmetlerimizle ve yatırımlarımızla damgamızı vuracağımızın inancındayım. Bodrum’un sorunlarını MHP ile birlikte aşacağız.” Dedi.

AK Parti’nin yürüttüğü yerel seçim çalışmalarını dikkatle izlediğini ifade eden MHP Bodrum İlçe Başkanı Ömer Varan’da, Yavuz’un yaptığı ziyarete teşekkür ederek, “Bizlerde Genel Başkanımız Sayın Bahçeli’nin ve seçimle ilgili genel başkan yardımcılarımızın talimatlarıyla süreci dikkatle takip ediyoruz. AK Parti’nin Muğla Büyükşehir ve sonrasında Bodrum Belediye Başkanını belirlemesiyle çalışmalarımıza başlayacağız. Diğer yandan da bizde olası her duruma karşı çalışmalarımızı tamamladık. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Sayın Ömer Özmen’le de sık sık bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyoruz.” Dedi.

Görüşme Başkan Varan’ın, Murat Naci Yavuz olarak çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz ve size başarılı bir aday adaylığı süreci diliyoruz dileği sonrasında fotoğraf çektirilerek sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu