Kültür SanatManşetMekan

Mıdtown Yeni Yıl Köyü Kapılarını Açtı

Mıdtown Yeni Yıl Köyü’nde Aslı Arslan’a Coşkulu Karşılama

 

Bodrum Midtown’da Yeni Yıl Köyü heyecanı başladı. Sürprizlerle misafirlerine kapılarını açan Midtown Yeni Yıl Köyü’nde düzenlenen etkinlikler dolu dolu geçiyor.

Midtown Yeni Yıl Köyü’nde 22-31 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikler kapsamında, kitap serileriyle dikkatleri üzerine çeken ve beğeniyle takip edilen Yazar Aslı Arslan, okuyucularıyla buluştu. Çoğunluğu gençlerden oluşan okurlar, kitaplarını imzalatabilmek için uzun kuyruk oluşturdu. Aslı Arslan’ın Midtown Yeni Yıl Köyü’ne girmesiyle okuyucuları, coşkulu bir karşılaşma gerçekleştirdi. Hayranlarının sevgi gösterisinin ardından imza gününü gerçekleştiren Aslı Arslan, hayranları kırmayarak bol bol da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Midtown Yeni Yıl Köyü’nde hayranlarıyla bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Aslı Arslan,

“Bu kadar coşku beklemiyordum. İnanılmaz eğlendim ve eğlenmeye devam ediyorum. Okuyucularımı çok seviyorum. İyi ki varlar, iyi ki yanımdalar.” dedi.

HEYECAN VE SÜRPRİZLER DEVAM EDİYOR 

Festival tadında geçecek olan Midtown Yeni Yıl Köyü, 22-31 Aralık tarihleri boyunca sürpriz etkinlikler, renkli atölyeler, keyifli söyleşilerle misafirlerine doyasıya eğlenceli anlar yaşatacak! 25 Aralık Pazartesi günü saat 17:00’de Ünlü Astrolog Dinçer GÜNER, merakla beklenen yeni yılda gökyüzü neler söylüyor, burçları neler bekliyor ve Astroloji söyleşisi ile severleri ile buluşacak. Yeni yıl korteji, kış şöleni, sihirli şovlar, büyülü deneyimler, sürpriz etkinlikler ve çok daha fazlası Midtown Yeni Yıl Köyü’nde

YENİ YIL HEDİYELERİ MIDTOWN YENİ YIL KÖYÜ’NDE

Midtown Yeni Yıl Köyü, çok özel markaların birbirinden farklı hediye seçenekleriyle, şık tasarımlı takı ve aksesuarlardan, tekstil ürünlerine, yılbaşı süslerinden, dekorasyon malzemelerine, her zevke uygun binlerce hediye alternatifi sunarken, benzersiz kış dekorasyonu, yılbaşı stantları, festival tadında etkinlikleri ve her yaşa uygun atölyeleriyle Bodrumlulara unutulmaz bir yeni yıl deneyimi yaşatıyor. 31 Aralık tarihine kadar festival tadında devam edecek olan Midtown Yeni Yıl Köyü ile ilgili detaylı bilgilere midtown.com.tr ve @midtownbodrum üzerinden takip ederek ulaşabilirsiniz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu