AsayişGündemManşet

BODRUMLU İŞ ADAMININ SIR KAYBOLUŞU

Ali Özdemir-BodrumBodrum iş dünyasının ve birçok kişinin yakından tanıdığı işetme sahibi Ali Özdemir’den 4 gündür haber alınamıyor.

Bitez Mahallesinde bir işletmenin ortaklarından olan Ali Özdemir, Cumartesi sabah saatlerinde ortadan kayboldu. Yakınları, akşam saatlerine kadar kendisine ulaşamayınca durumu polislere bildirdi.

Başvuru sonrasında yarımada genelinde aranmaya başlanan Özdemir’in kullandığı araç Çırkan Mahallesinde terk edilmiş halde bulundu. 4 gündür kayıp olan Özdemir’in aracı incelenmek üzere polis ekiplerince bugün akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğünün bahçesine çekildi.

Emniyet güçlerinin Özdemir’in telefon trafiğini de inceleme altına aldığı öğrenilirken, yapılan ilk incelemelerde kayıp şahsın telefonunun en son Yalıkavak- Gümüşlük arasındaki bir baz istasyonundan sinyal aldığı tespit edildi.

Yarımada genelinde polis ve jandarmanın titizlikle yürüttüğü çalışmalar devam ederken, Özdemir’in yakınları ve arkadaşları ise gelişmeleri kaygıyla takip ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu