GündemKültür SanatManşet

BAYANLAR FASIL GRUBU KONSERE HAZIRLANIYOR

Bodrum-Çalıkuşu Türk Müziği Fasıl GrubuYaklaşık bir yıl önce bir araya gelen ve Bodrum’un ilk bayan fasıl grubu olan Çalıkuşu Türk Müziği Fasıl Grubu ilk konserlerini bir okul yararına düzenliyor.

Şef Perihan Sözen yönetiminde çalışmalarına devam eden Çalıkuşu Türk Müziği Fasıl Grubu, 6 Mayıs akşamı saat 21.00’de Nurol Kültür Merkezinde bir konser verecek. Türk Sanat Müziği eserlerini Hüseyin Boyacı İlkokulu için seslendirecek olan grubun solistlerinden Nurgül Vurucular herkesi bu anlamlı konsere davet ederek şöyle konuştu:

“Bayan fasıl grubu hayalimizi bir araya geldiğimiz arkadaşlarımız ve şef Perihan Sözen ile birlike gerçekleştirdik. Bodrum’un ilk bayan fasıl grubunu kurduk. Adınıda Çalıkuşu koyduk. 6 Mayıs günü Bodrumlu Türk Sanat Müziği severlerin karşısına çıkacağız” dedi.

İhtiyacı olan ve maneviyat yönünden kalbe dokunan bir okul seçtiklerini ifade eden Vurucular sözlerine şöyle devam etti:
“Hüseyin Boyacı okulunda engelli öğrencilerde bulunuyor ve bir takım ihtiyaçları var. Manevi boyutu ise Belediye Başkanımızın mezun olduğu okul olması” dedi.

Bütün sosyal etkinliklere açık olduklarını ifade eden Nurgül Vurucular Bodrum’u farklı bir şekilde tanıtmak istediklerini ifade etti.

Son provalarını gerçekleştiren fasıl grubu üyeleri bir birinden seçkin eserleri seslendiriyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu