GündemManşetSiyaset

ÖZTÜRK’TEN TOKİ FİYATLARINA TEPKİ

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat ÖztürkAK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk,“Biz siyasetçilerin 2. etap TOKİ”den beklediğimiz özellikle asgari ücretli ve dar gelirli kardeşlerimizin ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olmaktır. Sosyal konut ve 2 artı 1 konutların fiyatları özellikle dar gelirli kardeşlerimizin ev sahibi olma hayallerini zora sokmuştur” dedi.

Öztürk, TOKİ tarafından Muğla’da yapılan 2. Etap konut fiyatlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.  Öztürk, açıklmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Hemşehrilerim…. Öncelikle hayırlı sahurlar. Bu gün açıklanan TOKİ fiyat listeleri tüm Muğlalı hemşehrilerimi üzdüğü gibi bizi de üzmüştür .Biz siyasetçilerin ana görevlerinden birisi de millettin hislerine tercuman olmak ve ortada bir problem varsa da onun çözümü noktasında enerji harcamaktır .Açıklanan fiyatlar bizlerin TOKİ’den beklediğimiz dar gelirli kardeşlerimizin uygun şartlarda özellikle uygun ödenebilir taksitlerde ev sahibi hayalini yıktığını gözlemlemek bir siyasetçi olarak bizide hayal kırıklığına sevk etmiştir.”

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, açıklmasında şu ifadelere de yer verdi:

“Muğla’da müteahhit kardeşlerimiz zaten istenen fiyatlarla ev alma imkanı sunmakta ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Biz siyasetçilerin 2 etap TOKİ”den beklediğimiz özellikle asgari ücretli ve dar gelirli kardeşlerimizin ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olmaktır. Sosyal konut ve 2 artı 1 konutların fiyatları özellikle dar gelirli kardeşlerimizin ev sahibi olma hayallerini zora sokmuştur .

Bu saatten sonra biz siyasetçilere düşen dar gelirli kardeşlerimizin ev sahibi olma hayallerine destek olarak 1 artı 1 ve 2 artı 1 konutların fiyatlarını ve alım şartlarını iyileştirmek için mücadele etmektir. Muğlalı hemşehrilerimiizin bu konudaki hassasiyetlerini anlıyor ve fiyatların makul seviyelere çekilmesi içinde TOKİ yetkilileri ile bu şartların iyileştirilmesi noktasında görüşmeler yaptığımızı tüm hemşehrilerimize bildirmek istiyorum.

Yoksa bu açıklanan fiyatlardan Muğla’da ev satan bir çok müteahhit kardeşimizin olduğunun da farkındayım. İnşallah bu konuyuda diğer yetkili kardeşlerimizle beraber takip edip elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Bizlerin Muğlada TOKİ projeleri isterken tek amacımız mevcut şartlarda ev alma hayali dahi kuramayan dar gelirli kardeşlerimizin ev sahibi olma arzusuna yardım etmekten başka düşüncemiz yoktur. Saygılarımla…”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu