GündemManşetSiyaset

MİLLETVEKİLİ DEMİR SEL SONRASI BODRUM’DA

Bodrum’da dün yaşanan sel felaketinden sonra AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Ankara’daki çalışmalarına ara verip, incelemelerde bulunmak üzere Bodrum’a geldi.

Dün gece yarısına doğru Bodrum’a ulaşan vekil Demir, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gündüz ve beraberindekilerle Bodrum Merkez, Oasis AVM ve Gümbet Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Bodrum’un yaşadığı bu doğal afetten sonra mağdur vatandaşlarımızın işyerlerini ve konutlarını ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunduklarını ifade eden Muğla Milletvekili Demir, “Vatandaşlarımız iyi niyetlerini korurken, bu tip mağduriyetlerin başlarına sık sık gelmesinden dolayı şikayetçiler. Bizleri sevindiren kısa sürede yaşanan bu felakette can kaybının olmamasıdır. Üzüntümüzse, uzunca süredir belirli aralıklarla yaşanan bu felaketler karşısında maalesef ki, yeterli önlemlerin alınamamasıdır. On gün önce yaşanan sel felaketinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinden, Bodrum’a çıkardığımız 250 Bin Liralık ek yardım bütçe rakamının, daha da yükseltilmesi için gerekli girişimi Ankara’ya döner dönmez yapacağım.” Dedi.

Sel felaketi sonrasında Bodrum’un sorun yaşanan bölgelerini Milletvekili Demir’e gezdiren AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen’de yeterli önlemlerin zamanında ve mağduriyetleri minimuma indirecek şekilde hala alınmamasını anlayamadıklarını ifade ederek, “Mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız Bodrum Kaymakamlığı’nda oluşturulan kriz masasına giderek yaşadıkları zararlarını zamanında bildirmeli.  AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı olarak, vatandaşlarımızın her sıkıntısında yanlarındayız ve kapımız her zaman açık. Bodrum için gece-gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Teşkilat olarak mağdur olan Bodrumlu vatandaşlarımızın üzüntüsünü paylaşıyor, geçmiş olsun diyoruz.” Dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gündüz’de, Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ile Başkan Ömer Özmen’e, sel felaketinden zarar gören noktalarda gece geç saatlere kadar bilgilendirme yaptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu