GündemManşetSpor

BODRUMSPOR, DİYARBAKIR DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, deplasmanda oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçına hazırlanıyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, ligde 15. Hafta mücadelesinde Diyarbakır deplasmanında oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçına hazırlanıyor.

Ligde üst üste aldığı 3 galibiyet ile çıkış yakaladıktan sonra haftayı 5-2’lik Sakaryaspor mağlubiyeti ile tamamlayan yeşil beyazlı ekip, Salı günü başladığı Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Şaban Yılmaz Genişyürek ve Celal Dumanlı’da takımla birlikte çalışmalara başlarken, takımda eksik oyuncu bulunmuyor. İlk devrenin bitimine 3 maç kala devreyi en iyi yerde tamamlamak isteyen yeşil beyazlı ekip, Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak.

B.B.Bodrumspor, Cuma günü Bodrum’da gerçekleştireceği antrenmanın ardından Cumartesi sabahı Diyarbakır’a hareket edecek ve burada konaklayacağı otelde maç kampına girecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu