EkonomiGündemManşetTurizm

BODTO ÜYELERİ BODRUM MARKASINA SAHİP ÇIKIYOR

IMG_14777 Aralık Perşembe günü başlayan Travel Turkey Turizm Fuarı ve Kongresinin 2. gününde de yoğunluk devam etti. B holünde kurulan Bodrum standında bir araya gelen Bodrumlu firmalar geçen yıla göre fuarın daha verimli geçtiğini açıkladılar. Güney Ege Kalınma Ajansı (GEKA) yetkilileri, İZFAŞ Genel Müdürü Gül Şener ve İZFAŞ Satın Alma Müdürü Gökalp Soygül fuar yetkilileriyle görüşerek ortak çalışmalar konusunda neler yapılabileceğini belirlediler.
Gün boyu stantta bulunan Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyesi Hatice Türkel, Toros Demirdöven ve Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Fuat Önder Bodrum standı konuklarını ağırladı. Fuarda bulunan diğer Ticaret Odalarını da ziyaret eden BODTO heyeti fuar bitimine kadar stantta bulunacaklarını bildirdi.

BODTO Üyeleri de Travel Turkey’de Stand Açtı

Bodrum Ticaret Odası üyeleri bu yıl da Travel Turkey fuar ve kongresine aktif katılım sağlayarak farklarını ortaya koydu. B holünde stand açan Bodrium Otel, Dema Yatçılık ve Personel Tedarik firmaları fuarın ilk 2 gününü verimli tamamladıklarını bildirerek Bodrum standına da destek verdi. Fuarlardan sorumlu BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven stand açan üyeleri ziyaret ederek çalışmalarını inceledi ve şunları kaydetti: “Travel Turkey fuarına BODTO olarak 2005 yılından beri katılım sağlıyoruz, fuarda Bodrum standımızda tüm üyelerimizi ağırlamaya çalışıyoruz ancak bunun yanı sıra fuarda stand açan üyelerimiz olduğunu görmek bizi sevindiriyor. Bu sene Travel Turkey fuarı hem organizasyonel anlamda hem de tedarikçiler anlamında geçen seneye göre daha verimli geçiyor. İZFAŞ Genel Müdürümüz Gül Şener de standımızı ziyaret ederek projelerini paylaştılar, tüm fuar yetkililerine ve BODTO üyelerine Bodrum markasına her zaman sahip çıktıkları için teşekkür ediyoruz.”.

Travel Turkey fuarı 10 Aralık Pazar günü kapılarını kapayacak. Bodrum standını B holünde 308 numaralı alanda fuar bitimine kadar 10.00-18.30 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu