GündemManşetSpor

ALTINDAĞ ANISINA FUTBOL FESTİVALİ

Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulübü tarafından bu yıl ilki düzenlenen İsmail Altındağ Çocuk Futbol Festivali renkli görüntülerle başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bodrum Belediyesi Bodrumspor altyapısı tarafından organize edilen İsmail Altındağ Çocuk Futbol Festivali Bodrum Şehir Stadı’nda renkli görüntülerle başladı. 2008 ve 2009 doğumlu çocuklardan oluşan kız ve erkek takımlarının katıldığı festivalin açılış seronomisine Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, B.B.Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya, kulüp yöneticileri, sporcu velileri ile öğretmenler ve antrenörler katıldı.

Geçtiğimiz ay vefat eden Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı merhum İsmail Altındağ anısına düzenlenen turnuvanın açılışında konuşan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz şunları söyledi;

“Rahmetli İsmail Altındağ arkadaşımızın anısına düzenlenen bu güzel turnuvanın başta çocuklarımız olmaz üzere herkese hayırlı olmasını diliyorum. İsmail Altındağ’ı da bu sebeple rahmetle, dualarla yad ediyoruz, mekanı Cennet olsun. Sevgili Bodrumlular değerli arkadaşlarım, spor, dostluk ve kardeşliğin gelişmesi için, sosyalleşme için önemli bir yoldur. Ama sporken yaparken hepimizin çocuklarıma örnek olarak, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmamamız lazım. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve hem de sporu sevdirmek adına bu organizasyonun güzel bir faaliyet olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Bodrumsporumuza, belediyemize, tüm yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu güzel etkinliğin hepimize hayırlı olmasını diliyorum, çocuklarımıza başarılar diliyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Şehir Stadı’nın içine özel olarak kurulan sahalarda kız ve erkek takımlarının maçlarının başlama vuruşunu birlikte yaparak çocuklara başarılar diledi. Başlama vuruşlarının ardından bir açıklama yapan Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon ise şunları söyledi;

“Hem çok güzel hem duygusal bir turnuva. İsmail başkanımız biliyorsunuz ömrünün büyük bir bölümünü yerele hizmet olarak adamıştı. Bizim ikimizde ortak bir özelliği vardı; sağlıklı nesiller yetiştirmek en büyük arzumuzdu bizim. Tabi biliyorsunuz ki bu sağlıklı nesilleri yetiştirmek için de en büyük etken spor. İsmail başkanımda spora büyük destek veriyordu. Özellikle son zamanlarda Bodrumspor’a verdiği desteği hepimiz biliyoruz. Ben özellikle bu turnuvada başta kaymakamımız olmak üzere değerli eğitim camiamıza, okul müdürlerimize, velilerimize ve çocuklarımıza bir defa daha teşekkür ediyorum. Gördüğünüz gibi demek ki yıllardan bu yana yaptığımız hizmetler meyvasını vermeye başlamış ki, şu anda dört tane bayan takımda yarışıyor bu turnuvada. Bu da çok güzel bir durum. Bunun için bay- bayan ayrımını bırakıp herkesi insan olarak görüp hizmetlerimize devam etmemizin gerektiğine inanıyorum. Gerçekten güzel bir turnuva olacak, emeği geçen herkese, Bodrumspor kulüp başkanımız ve yöneticilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum”.

24-25-26 Nisan tarihlerinde devam edecek İsmail Altındağ Çocuk Futbol Festivali’nde ilk gün 2 kız ve 2 erkek takımının maçlarıyla başlarken, maçları olmayan çocuklar ise Bodrum Şehir Stadı’na kurulan şişme oyun alanları ile eğleniyorlar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu