ManşetSpor

Bodrum FK Deplasmandan Puan Çıkardı

Balıkesir'de Gol Sesi Çıkmadı

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 26’ıncı haftasında deplasmanda konuk olduğu Bandırmaspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Yardımcı Antrenörü Fatih Çiçek, “Son haftalarda her puan çok kıymetli, onun için bu maçta aldığımız 1 puanın sezon sonunda artı olarak bize döneceğini düşünüyorum” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 26’ıncı hafta mücadelesinde Bodrum FK deplasmanda Bandırmaspor’a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısında yeşil-beyazlı ekip baskılı ve hırslı oyunuyla büyük beğeni topladı. Her iki takımda ilk yarıda gol bulamazken ilk yarı berabere sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında istekli oyununu sürdüren Bodrum FK gol pozisyonları yakaladı. Karşılaşmanın 90 dakikası golsüz berabere sona erirken yeşil-beyazlı ekip haftayı 43 puanla 5’inci sırada kapattı. Bodrum FK 17 Mart Pazar günü evinde Boluspor’u konuk edecek.

Yarım Kalan Hayallerimizi Yazmak İçin Mücadele Edeceğiz

Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Yardımcı Antrenörü Fatih Çiçek, “Kaçan pozisyonlar, net fırsatlar var. Bunları değerlendirebilseydik daha farklı olabilirdi. Odaklandığımızda neler yapabileceğimizi geçen yıl da, bu yıl da ispatladık. Saygı duyulacak bir oyuncu grubumuz, yönetimimiz ve hepimizi bu noktaya getiren İsmet hocamız var. Bandırmaspor iyi bir ekibi olan ve direkt rakibimiz olan bir takım. O yüzden maçın önemi çok fazlaydı. Son haftalarda her puan çok kıymetli, onun için bu maçta aldığımız 1 puanın sezon sonunda artı olarak bize döneceğini düşünüyorum. Yarım kalan bir hikayemiz var, hayallerimizi ve hikayeyi yeniden yazmak için mücadeleye devam edeceğiz. Bu maçı da geçen hafta haksız bir şekilde saha dışında kalan İsmet ve Hakan hocama armağan ediyoruz” diye konuştu.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise, “Üretmekte zorlandık, final paslarında yanlış tercihler yaptık. Rakibimizin net pozisyonları vardı, kalecimizi kritik kurtarışlarından dolayı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek istiyorduk ama olmadı. Geriye kalan 8 maçımız var, bunu telafi etmek istiyoruz. Maçlar azaldıkça her maç final gibi oluyor. Sürekli duran bir oyunda ritim tutturamıyoruz. Türk futbolunda oyunun hızlı oynanması gerekirken sürekli duruyor. Ritim tutturamıyoruz. Topun oyunda kalma süresi sanırım çok az. Berabere biten bir maç, üzgünüz. Önümüzdeki hafta telafi etmek istiyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu