GündemManşet

BAŞKAN KOCADON, PERSONELİNİN YENİ YILINI YENİLENEN CAFEDE KUTLADI

baskan kocadon saglik mutluluk huzur diledi (8)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yenileme çalışmaları tamamlanan Bodrum Belediye AŞ Bitez Cafe’nin açılış günü düzenlenen personele özel yeni yıl kutlamasında Bodrum Belediyesi çalışanlarıyla bir araya geldi.

Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından, yılın son mesai günü geleneksel olarak düzenlenen yeni yıl kutlaması bu yıl, yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulan Bodrum Belediye AŞ Bitez Cafe’de gerçekleşti. Düzenlenen açılış ve yeni yıl kutlamasına başta Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon olmak üzere eşi Hülya Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Orman, Taner Uslu ve İsmail Altındağ, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Bodrum Belediye AŞ Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, Bodrum Belediyesi Koordinatörleri, Birim Müdürleri ve Birim Sorumluları ile Bodrum Belediyesi Personelinin yanı sıra Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, B.B.Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ve kapanan Bitez eski Belde Belediye Başkanı Remzi Güngör katıldı.

Bodrum Belediye AŞ Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan açılışta yaptığı konuşmada; “Yenilenen Bitez Cafe ve Restaurant ile birlikte geçen sene yenilediğimiz Bitez Liman’ın açılış kokteyline hoş geldiniz. Bodrum Belediyesi Gıda AŞ olarak vizyonumuzdan hiç şaşmadan Bodrum halkına ve misafirlerimize en iyi en kaliteli ve en ekonomik hizmeti vermeye devam ediyoruz. Bunu yaparken de ‘Bodrum halkı en iyi şeylere layıktır’ diyoruz ve en iyi tesisleri imal etmeye de devam ediyoruz. Hepinizin bildiği gibi insanlar yaşlanır, tesisler eskir. Biz de eskiyen tesislerimizi günümüzün şartlarına uygun hale, en son sisteme uygun hale getirmeye bir bir devam ediyoruz. Konuşmamı yaparken şurada bir şeyi belirtmeden de yapamayacağım: Biliyorsunuz, on tane belde belediyemiz kapandı ve tek Bodrum Belediyesi oldu. Bu tesisimiz de Bitez Belediyesi tarafından bize geçti. Bu nedenle bu tesisi Bodrum’a kazandıran Bitez eski Belediye Başkanı Remzi Güngör Başkan’ıma teşekkür ediyorum. İbrahim Çömez’e de Halil İbrahim Filiz’e de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bitez Limanı’nın tadilatını geçen sene yaptık. Bu sene de 30 Ekim’de kafemizin sökülme işlemleri başladı. O zaman, Belediye Başkanı’mıza bir söz verdik. Dedik ki: Yılbaşı kokteyline kadar burayı yetiştireceğiz ve kokteyli inşallah Allah nasip ederse burada yapacağız. Çok şükür Allah bizi utandırmadı, açılışı bugün hep birlikte yapıyoruz. Bize en çok moral veren ve bizi mutlu eden; Bodrum halkının, konukların teveccüh göstermesi ve tesislerimize sahip çıkması. Ben size bir rakam vermek istiyorum. Yazın günde 10.000 kişiyi ağırlıyoruz arkadaşlar. Bu da bize büyük keyif veriyor. Bütün bunların neticesinde, tesisimizin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederken özellikle her zaman bizim arkamızda duran, bize moral – motivasyon sağlayan, her zaman destek veren Belediye Başkanı’mız Sayın Mehmet Kocadon’a teşekkür ediyorum. Barışın ve sevginin egemen olduğu sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını diliyorum. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Saygılar sunuyorum” dedi.

‘İyi ki varsınız’ diyerek personelinin yeni yılını kutlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise “Özellikle gerçekten böyle bir bereketli bir Bodrum gününde, hem bu kafenin açılışını hem de sizlerle beraber  bir yılın kapanışını yaparak güzel bir yılın başlangıcında olmaktan son derece mutluyum, onurluyum, gururluyum. İyi ki varsınız arkadaşlar. Göreve geldiğimiz günden beri her yıl biraz daha büyüyen bir aileyiz biz ve bu büyüyen aile, gitgide Bodrum Yarımadası’nda hizmet ederken hizmet sektörüne de bir kalite kattığını hep beraber görüyoruz. Kafeteryalarımızda son derece modern bir şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Tabi bunları kim yapıyor esasında? Sizler yapıyorsunuz. Biz her zaman söylüyoruz: Bizler perdenin önündeki kahramanlarız ama gerçek kahramanlar ise sizlersiniz. Onun için sizleri bir defa daha kutluyorum, arkadaşlar. Göreve geldiğimiz günden beri yaşamadığımız hiçbir şey kalmadı; seldi, darbeydi ve en sonunda depremi de yaşadık. Ve bakın, Bodrum sallanabilir ama Bodrum asla yıkılmaz, arkadaşlar. Bizi kimse yıkamaz, kimse de kusura bakmasın. Bu birlik bu beraberlik ve bu özveriyle çalışma olduğu müddetçe gerçekten birçok yöreye örnek oluyoruz. Bunun en basit örneği sadece şu cafe. Yetiştirilecek dediler ve yetiştirdiler. Özellikle bu yılbaşı süslemelerini yapan elektrikçi kardeşlerime de bir defa daha huzurlarınızda teşekkür ederim. Gerçekten müthiş özveriyle çalıştılar. Bodrum Yarımadası’nın halkına ve misafirlerine hizmet eden bir şirketimiz bu, kar amaçlı değil. Biz sadece kamuya hizmet ediyoruz. 2017’yi unutuyoruz artık çünkü önümüzde 2018 var. 2018’de önce hepinize sağlık diliyorum, sonra huzur diliyorum. Bu gösterdiğiniz birlik – beraberliğin, sevginin bütün Anadolu’ya, hoşgörünüzün de bütün dünyaya yayılmasını istiyorum. Hepinizin yeni yılını kutlarken bugün bu kafede konuşabiliyorsak bugün bu kafeyi Bodrum halkına kazandıran geçmiş dönem belediye başkanlarımızdan Remzi kardeşimin de yeni yılını kutluyorum, ona da çok teşekkür ediyorum bu güzel kafeyi Bodrum Yarımadası’na kazandırdığı için. İçinizdeki hırs hiçbir zaman sevginizin önüne geçmeyecek bir yıl dileyerek hepinizi kutluyorum. Yeni yılda mutluluk, başarı ve sağlık diliyorum. İyi ki varsınız arkadaşlar. Sağ olun” dedi.

Konuşmaların ardından Bodrum Belediye AŞ’ye destek verenlere Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından teşekkür plaketi sunuldu.

Çıkardığı şiir kitabıyla adından söz ettiren Bodrum Belediyesi personeli, Bodrum sevdalısı ve şair Kemal Kasap da etkinlikte “Yeni Yılın Kutlu Olsun Mehmet Kocadon” diyerek Başkan Kocadon’a olan sevgisini yansıtan söz ve dizelerden oluşan şiirini okudu.

Çeşitli ikramların yapıldığı yeni yıl kutlamasında belediye çalışanları, mesai arkadaşlarıyla bir arada yeni yılı karşılamanın keyfini yaşadı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu