GündemKültür SanatManşet

6.KEZ START ALDI…

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı 6. Erkan Dülgeroğlu Sanat Çalıştayı başladı.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyeleri’nde, 13 Kasım’da başlayan 6. Erkan Dülgeroğlu Sanat Çalıştayı 16 Kasım Cuma akşamı yapılacak olan Kapanış Sergisi ile son bulacak.

Kütahya Poselen, Bluart Dijital Dekorasyon, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü, Bodrum Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Otel Gümüşlük, Manastır Otel, Özverenler AŞ. ve Akualarva Su Ürünleri,  sponsorluğunda 4 gün sürecek olan çalıştayda “Seramik sıraltı dekor tekniği uygulamaları” ve “Tekstil baskı uygulamaları” yapılacak.

Farklı tasarımlar geliştirilebilmesi adına, seramik sanatçılarının yanı sıra, tekstil tasarım, grafik tasarım, çini tasarım ve özgün baskı alanlarında çalışan deneyimli tasarımcı ve sanatçılar da çalıştayda yer alıyor.

Tüm yıl boyunca Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyeleri’nde devam edecek olan Çalıştay sergisinden elde edilecek gelirin tamamı Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nda eğitim gören öğrencilerin eğitimi için kullanılacak.

Çalıştayın ardından 16 Kasım 2018 Cuma günü saat 18.00’de gerçekleşecek olan Çalıştay Sergisine tüm Bodrumlu sanatseverler davetlidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu