GündemKültür SanatManşet

HANRİ BENAZUS ÖZEL KOLEKSİYONU İLE BODRUM’DA

Hanri Benazus’un özel koleksiyonundan ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Fotoğrafları Sergisi ve İmza Günü’, 9-18 Kasım tarihlerinde Oasis’te ziyaretçiler ile buluşacak. Hanri Benazus’a ait beş bin adetlik Atatürk fotoğrafları koleksiyonundan, en özel fotoğrafların yer alacağı sergi  9 Kasım Cuma günü açılacak.

Tarihe ve kültürel değerlere her daim önem veren Oasis Bodrum Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında özel bir sergiye ev sahipliği yapacak. En büyük Atatürk Fotoğrafları koleksiyonuna sahip olan Hanri Benazus’un özel koleksiyonundan fotoğrafların yer alacağı sergi, 9-18 Kasım 2018 tarihleri arasında Oasis Hurmalı Cadde’de ziyarete açılacak.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 80. ölüm yıldönümünün anılacağı bu özel sergide, ziyaretçiler Atatürk’e ait en özel fotoğrafları görme fırsatını yakalarken, yaşanılan o anlara şahitlik edecek. Atatürk konulu birçok kitap yazmış olan ünlü yazar Hanri Benazus, sergi boyunca alanda kitaplarını imzalayacak.

Atatürk’ün büyük bir özlem, sevgi ve saygı ile anılacağı 10 Kasım 2018 Cumartesi günü, saat 12:00’de, Bodrum Marmara Koleji öğrencileri Oasis Gösteri Meydanı’nda Atatürk’ün en sevdiği şarkıları seslendirecek ve solo performans gerçekleştirecek. Bodrum Çocuklar Evi Anaokulu öğrencileri ve alışveriş merkezinin minik ziyaretçileri Atatürk resimli broş çalışması yapacak. Aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği şarkılar dinletisi Oasis Gösteri Meydanı’nda Atatürk portresi eşliğinde gün boyunca sürecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu