ÇevreGündemManşet

BODRUM AÇIKLARINDA YUNUS GÜZELLİĞİ

Bodrum’da açıklarındaki yunus sürüsü havadan ve karadan görüntülendi.

İlçeye bağlı Torba Mahallesi Demir mevkiinde karadan yaklaşık 200 metre uzaklıkta yüzden 4 yunus, kıyıdan balık tutan vatandaşlar, havadan ise Mustafa Ünlü adlı turizmci tarafından görüntülendi.

2 saat boyunca Demir Koyu’nda yüzen yunuslar, daha sonra gözden kayboldu. Kıyıda balık tutan balıkçılar, yunusların yaklaşık bir aydır bölgede olduğunu söyledi.

Hayvanları havadan görüntüleyen turizmci Mustafa Ünlü, yaptığı açıklamada ““Dün sabah saatlerinde insansız hava aracım ile Gölköy Sulak Alanı’nda sportif antrenman uçuşu yapmaya giderken Torba Demir civarında deniz üzerinde hareketlilik gördüm. Yunus ya da fok olma ihtimali olan hareketliliğe insansız hava aracı gönderip çekim yapma şansım oldu. Bodrum ve çevresinde insansız hava aracı ile yaptığım doğa çekimlerimi yayınladığım instagram hesabımdan @mustafamunlu takipçilerim izlemiş ve paylaşmış. Bu güzel canlıları görüntüleyebildiğim için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu