GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ 2 SAYI İLE YIKILDI

Bodrum-kırçiçekleriTKBL’nin 5 haftasında evinde Mersin Üniversitesi ile karşılaşan Kırçiçeği Bodrum Basket 58 – 60 mağlup oldu. Kendi sahasında ilk mağlubiyetini alan Kırçiçekleri ligde 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle 8. sıraya yerleşti.

Karşılıklı alınan sayılarla başlayan ilk periyot, rakibin 16 – 20 üstünlüğü ile kapandı, devre arasına 22 – 37 geride giren Kırçiçeği Bodrum Basket 3. periyotta farkı eritti. Son periyotta maça ağırlığını koyan Bodrum ekibi rakibi yakaladı ancak maç 58 – 60 Mersin Üniversitesi lehine sonuçlandı.

Maçta, Kırçiçeği Bodrum Basket takımında Belgin Onbaşı 15 sayı, Melek Bilge 14 sayı ile skora katkıda bulunurken Mersin Üniversitesi takımında Merve Uygül 23 sayı kaydetti.

Basın toplantısında konuşan Mersin Üniversitesi Baş Antrenörü Burak Uyar şöyle konuştu;

“Koçuyla, oyuncusuyla, organizasyonuyla çok değerli bir ekibe karşı oynadık. Bodrum takımı çok değerli bir takım, iyi hazırlandık. KIrçiçeği Bodrum Basket takımına bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”

Kırçiçeği Bodrum Basket Baş Antrenörü Ömer Petorak maç sonrası şunları söyledi;

“Yolumuz çok uzun, bu uzun yolda, kazandığımız, kaybettiğimiz maçlar olacaktır. Geçen sezonda dahil olmak üzere ilk defa evimizde kaybettik ancak bu kimseyi şaşırtmasın, çok değerli ve namağlup gelen bir takımla oynadık. Bütün takımların birbirini yenebildiği bir lig oynuyoruz. Eksiklerimizi tamamlayıp, bundan sonraki maçları daha iyi oynamaya gayret edeceğiz.”

Kırçiçeği Bodrum Basket oyuncusu Belgin Onbaşı, kaybettikleri için üzgün olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Rakip takımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Kendi evimizde ilk defa maç kaybediyoruz, bunun için ayrıca üzgünüz. Lig uzun, hatalarımızdan ders alacağız ve telafi edeceğiz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu