GündemManşet

YELKENLİLER LEROS’TA MAHSUR KALDI

30.The Bodrum Cup yarışları nedeniyle Yunansitan’ın Leros Adasında bulunan 120 yelkenli tekne ve yaklaşık bin 500 sporcu adada mahsur kaldı.

Bu gün Yunan adası Leros ta mahsur kalarak konaklamak zorunda kalan tekneler yeniden belirlenecek rotalarında, yarın Leros Gümüşlük, daha sonra da Gümüşlük Bodrum arası yarışması bekleniyor.

Türkiye’nin en büyük yelken organizasyonlarından olan The Bodrum Cup Yelken Yarışı Rotaların son üç etabının iptal edilmesi sonrası yarışma tekneleri, ekipleri ile birlikte Yunanistan’nın Ege denizinde bulunan Leros adasında kötü hava koşulları nedeniyle bir gün mahsur kalmış oldular.

30.yılında tarihinin en büyük organizasyonuna imza atan uluslararası deniz festivali The Bodrum Cup’a katılan yüzlerce yat 26 Ekim’de, Leros’tan (Yunanistan) Gümüşlük’e, 27 Ekim’de ise Gümüşlük’ten Bodrum’a hareket edecek.

Hava koşulları uygun olsaydı son üç günün etaplarında; Leros ile Datça-Körmen, Körmen ile Bodrum Kissebükü ve son gün de Kissebükü Bodrum arasında yarış yapılacaktı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu