GündemHayatManşet

VALİ CİVELEK, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

bsn14Muğla Valisi Esengül Civelek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın FETÖ darbe girişimi sırasında kaldığı ve suikast girişimi düzenlenen otelde, şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen akşam yemeği programına katıldı.

Muğla Valiliği tarafından düzenlenen yemeğe Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Adalet Komisyonu Başkanı Bilal Saydam Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Şehit yakınları, Gaziler ile Gazi yakınları katıldı.

Düzenlenen programda, şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve mevlidi şerif okunup dualar edildi.

Şehit aileleri ve gazilerle her zaman her yerde bir arada olmanın, kendileri için şeref ve görevlerin en yücesi olduğunu dile getiren Vali Civelek, “Bu aziz vatan, şehitlerimizin ve gazilerimizin bize mirasıdır. Şehitlerimizin hatırasını sonsuza dek yaşatmak hepimizin görevidir. Bizler, tarihi şan ve zaferlerle dolu, bu güzel vatan için kanlarıyla canlarıyla nice destanları yazan milletin evlatlarıyız. 15 Temmuz gecesi de destan yazdık.” dedi.

Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu