EkonomiGündemManşet

KOSGEB BODRUM TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

Yenilikçi, teknolojik ve katma değeri yüksek bir ürün üreten, bu ürünü uluslararası pazarlara taşımak isteyen ve ihracat odaklı çalışan KOBİ’ler öncelikli olmak üzere yeni bir vizyon ile bütün KOBİ’lere gerekli desteği sağlamak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı KOSGEB Başkanlığı, “KOSGEB Temsilciliklerinin Kurulması ve İşletilmesi Yönergesi” kapsamında Bodrum Ticaret Odası, KOSGEB BODRUM TEMSİLCİLİĞİ olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Konu hakkında Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “KOSGEB gerek yeni girişimcilerimiz gerekse KOBİ’lerimizin gelişimi için önemli katkılar sağlamaktadır. Yenilikçi, sürdürülebilir ve rekabeti artıran işletmelerle ekonomimizin gelişimine katkı sağlamak için Odamızdan KOSGEB destekleri hakkında bilgi alabilirsiniz. İl Müdürlüğümüzün de katkı sunduğu KOSGEB temsilcilik hizmetimizin Bodrum’a katkı sağlamasını temenni ediyoruz.” diyerek görüşlerini dile getirirken, KOSGEB Müdürlüğündeki görevli uzmanlar ve BODTO personelleri dışındaki 3. kişi ve kurumlardan danışmanlık, bilgi vb. desteklerin alınmaması konusunda uyarıda bulundu.

KOSGEB temsilcilik hizmeti kapsamında Bodrum Ticaret Odası yetkilileri, KOSGEB Destek ve Hizmetlerinin işletmelere duyurulması ve tanıtılması ile ilgili çalışmaları, işletmelere rehberlik ve bilgilendirme hizmetlerini ilgili olduğu KOSGEB Müdürlüğü ile koordinasyon içerisinde yürütecektir.

KOSGEB destek ve uygulamaları hakkında bilgi almak isteyen işletmeler Bodrum Ticaret Odası ile iletişime geçebilirler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu