GündemManşetSpor

BİR SAYIYLA YIKILDIK…

THF Kadınlar Süper Ligi 6’ıncı hafta mücadelesinde Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı evinde oynadığı maçta, Rize ekibi Pazarspor’a son saniye golüyle 26-27 kaybetti.

Bugün Gümbet Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maç, başından sonuna büyük bir heyecana sahne oldu. Maça iki takımda hızlı başladı. İlk dakikalar karşılıklı gollerle geçilirken, maçın 6’ıncı dakikasına 3-3 beraberlikle girildi. 22’inci dakikası 9-11 Rize ekibi önde girse de devrede 13-13 beraberlikle girildi.

İkinci devrede de heyecan hız kesmedi. İkinci devrenin ortalarında 2 farklı geriye düşen ve daha sonra bulduğu gollerle 2 farklı öne geçen temsilcimiz, son dakikalara doğru rakibin farkı kapatmasına engel olamadı. Müsabakanın son dakikasına 25-26 Pazarspor’un üstünlüğü ile girildi. Son dakikada bir gol bulan Bodrum ekibi, durumu 26-26 beraberliğe getirdi.

Maçın bitimine 15 saniye kala atağa kalkan Pazarspor, son saniyede gol kaydetti. Golün ardından Yalıkavakspor adeta yıkılırken, maçı son saniye golüyle kazanan Rize ekibi büyük bir sevinç yaşadı.

Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, bir sonraki maçını 28 Ekim günü deplasmanda Samsun Gençlik Spor Kulübü ile oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu