ManşetSpor

Bodrumspora Çelme

Bodrumspor: 0-2 :Ergene Velimeşe Spor

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor, deplasmanda oynadığı erteleme maçında Ergene Velimeşe Spor’a 2-0 mağlup oldu.

Elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelenen 22’nci hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Ergene Velimeşe Spor ile karşılaşan Bodrumspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Ergene Velimeşe Spor’un golleri dakika 26’da İbrahim Fatih Dilek ile 31’inci dakikada Yakup Alkan kaydetti. Dakikalar 56’yı gösterdiğinde Ergene Velimeşe Spor’da Mahmut Boz, Berk İsmail’e yaptığı müdahale sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Dakika 62’de gelişen Bodrumspor atağında ise ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Celal Dumanlı, rakibin müdahalesiyle yerde kalınca karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Bodrumspor’da topun başına geçen Berk İsmail’in vuruşunda Kurtuluş topu kurtardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında bir çok pozisyona giren Bodrumspor, aradığı golü bulamadı ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Alınan bu sonuçla puanı 56’da kalan yeşil beyazlılar 3’üncü sıradaki yerini korudu.

Bodrumspor ligde 30’uncu hafta mücadelesinde 13 Mart Pazar günü deplasmanda Çorum FK ile karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu