HayatManşet

Malzemeler Yerine Ulaştı

O Konserden elde Edilen Gelirle Alınanlar Öyle Bir Yere Gitti ki...

 

Bodrum’da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde verilen konserin geliri yerine ulaştı. Ayvalık Açık Tip Cezaevi Kadın Hükümlülerin Çocukları için oyun evi yapımı masraflarını karşılamak amacıyla gerçekleşen “Ona Ses Ol” projesinden elde edilen gelir ile malzemeler temin edilerek cezaevine gönderildi.

Sanatçı Pınar Seli Soydaş öncülüğünde Hükümlü annelerin çocukları için bir araya gelen farklı meslek gruplarından 24 kadın tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Bodrum Mandalin’de “Ona Ses Ol” konseri gerçekleştirilmişti. Konserden elde edilen gelir ile Ayvalık Açık Tip Cezaevi’nde anneleri ile kalan çocukların oyun alanında kullanılmak üzere, projeksiyon cihazı , 2 bilgisayar, 7 kostüm, renkli yer kaplaması, renkli yer minderleri, kitaplık, 10 çekmeceli 3 raflı sınıf dolabı,  V kitaplık, inek figürlü kitaplık, fon karton dolabı, müzik aletleri, kale, fil kaydırak, profesyonel basket seti, eğitim setleri , ana sınıfı çalışma masası ve halılar alındı.

Projeye destek veren herkese teşekkür eden Pınar Seli Soydaş, “Çoğumuz anneleri ile birlikte cezaevinde  0-6 yaşa kadar çocukların olduğunu bilmiyoruz. Annelerinin yanında kalmak zorunda olduklarını bilmiyoruz. Daha çok farkındalık yaratmak ve küçükte olsa katkıda bulunmak için bu organizasyonu gerçekleştirdik.Bizlere destek olan Bodrum Kaymakamımız Bekir Yılmaz’a, belediye başkanımız Ahmet Aras’a, Kadınlar koromuza, Bodrum Eski İlçe Emniyet Müdürü Ali Özher, Limak Holding’e, Oğuz Özay Tanıtım’a, Bodrum Belediyesine, Amerika Kültür Koleji Çiğdem Demiralp’e Mandalin Enjoy The Sound Atilla Serttaş’a, Yaşar Kaya’ya, İskender Paydaş ‘a, Deniz Ilgar’a, Samed Çetinak’a ve çok değerli destekçilerimize teşekkür ediyorum ” dedi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu