GündemHayatMagazinManşet

KARAKAYA VE ALTUNTAŞ AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

Bodrum’un tanınmış ve köklü ailelerinden Karakaya’lar ile Bodrum’da uzun yıllardır esnaflık yapan Altuntaş Ailesi, evlatlarının mutlu gününde buluştu. Halime Altuntaş ile Cafer Karakaya, Kefi Beach’te düzenlenen görkemli bir düğün merasimi ile dünya evine girdi. Katılımın yoğun olduğu törende davetlileri Aysun ve Mehmet Ali Karakaya çifti ile Fatma ve Emin Altuntaş kapıda karşıladı.

Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya’nın kardeşi turizmci Cafer Karakaya ile Halime Altuntaş’ın düğününe her iki ailenin yakınları ve dostları katıldı. Kefi’deki düğün töreni, çiftin nikahının kıyılmasıyla başladı. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin nikah şahitliğini, 38 günlük hak mahrumiyeti nedeniyle görevine geçici olarak ara verilen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, nikah töreninnde yaptığı konuşmada, 4 Ekim’e kadar izinli olduğu için sadece şahit kısmına imza belirterek “Tabii ki bunlar bizi asla yolumuzdan alıkoymaz, yıldırmaz. Laik Türkiye Cumhuriyeti inananları olarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. Kocadon, “Ailelerimizden biri yıllarca turizm sektöründe ve sporda Bodrum’a değer katmıştır. Diğer ailemiz ise Bodrum’un nüfusunun değişken olmasına rağmen, Bodrum’umuza gelen misafirlerimizi hiçbir zaman ekmeksiz bırakmamışlardır. Bodrum’un bugünlere gelmesinde büyük emeği olan bu iki güzel aileye huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Genç çiftin mutluluğuna tanıklık edenler arasında Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Bilen ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen’in yanı sıra Bodrumspor Kulübü yöneticileri, Bodrum turizm, siyaset ve spor camiasının önde gelen isimleri de vardı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu