GündemManşetSpor

EVİNDE HÜSRAN…

THF Kadınlar Süper Ligi 4’üncü hafta mücadelesinde Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı evinde oynadığı maçta Aksaray Belediyesi’ne 40-35 mağlup oldu.

Bugün Gümbet Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maç, skorborddaki arıza nedeniyle 20 dakika gecikmeli olarak başladı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakaya iyi başlayıp ilk golü atan temsilcimiz daha sonra bu üstünlüğünü koruyamadı. İlk yarının son 5 dakikasına 3 sayı geride giren Yalıkavak, son dakikalarda iyi bir oyun ortaya koyup farkı kapatarak devreye 19-19 berabere girmeyi başardı.

İkinci yarıda iyi oynayan Aksaray Belediyesi, maçı 40-35 kazandı. Maçta Yalıkavak taraftarları hafta içi takımın yollarını ayırdığı teknik sorumlu Gökhan Ceylan için bir “Emeğe Saygıyla Gökhan Hoca Yuvaya” yazılı bir pankart açtılar.

Bu maçla birlikte 4’ncü maçında 3’üncü mağlubiyetini alan temsilcimizin 14 Ekim’de Muratpaşa Belediyesi ile oynayacağı maç, Muratpaşa’nın Avrupa Kupası maçı nedeniyle 31 Ekim Çarşamba gününe ertelendi. Yalıkavak Spor Kulübü bir sonraki maçını 21 Ekim Pazar günü Pazarspor ile evinde oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu