GündemManşetSpor

DENİZİN KIZLARI SİZİNLE DAHA GÜÇLÜ

Bodrum’un gururu Denizin Kızları, geçtiğimiz sezon çıktıkları Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele vermeye devam ediyor.

THF Süper Lig Dördüncü Hafta Mücadeleleri kapsamında 30 Eylül Pazar günü saat 14.00’de Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda Aksaray Belediyesi GSK ile mücadele verecek olan Yalıkavak Spor Kulübü, Bodrum’da yaşayan herkesi bu heyecanlı maçta kendilerine destek olmaya çağırdı.

Yalıkavak Spor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Esen, 30 Eylül Pazar Günü saat 14.00’te yapılacak olan ve süper ligde kendi sahalarında oynayacakları ikinci maçlarına Bodrum’da yaşayan herkesi, Denizin Kızlarına destek olmak için beklediklerini belirtti.

Mehmet Esen; “Geçtiğimiz yıl Süper Lig Hayalimiz Değil, Hedefimizdir.” Dedik. Bu hedefimizi de gerçekleştirdik. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi, bu yıl da bize maddi manevi destek olan herkesi en azından Bodrum’da oynayacağımız maçlara bekliyoruz. Gelin bize destek olun. Süper Lige çıkarken de bir hedef koymuştuk. “Bodrum’da Avrupa kupası maçı hayalimiz değil, hedefimizdir” dedik. Gelin siz de hedefimize giden yolda bize destek olun. Denizin Kızlarını alkışlamak, onlara tezahüratlarınızla destek olmanız inanın en zor maçları bile kazanmamızda büyük rol oynuyor. O nedenle 30 Eylül Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Kastamonu Belediye Spor GSK maçı için saat 14.00’te Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda yerinizi alın. Kızlarımıza destek olun.” Çağrısında bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu