GündemManşet

MİNİBÜSTEKİ PANİK ANLARI

minibüs güvenlik kamerasıDepremin yeni görüntüleri de ortaya çıkıyor. Bu görüntülerden biri de bir yolcu minibüsünün güvenlik kameralarına yansıyanlar.

13 yıldan beri Bodrum’da yaşayan Eren Yükrük’ün kullandığı şehiriçi yolcu minibüsünün güvenlik kameralarına yansıyan deprem anı, yaşanan korku ve paniği gözler önüne seriyor.  Bodrum Otogarı’ndan yolcuları alan minibüs Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde seyrettiği sırada deprem yaşanıyor. Minibüsün ön kısmındaki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde cadde üzerinde yürüyüş yapan ve bölgedeki mekanlarda oturan vatandaşların depremin yaşanmasıyla birlikte panik halinde sağa sola kaçması görünüyor. O esnada minibüs içindeki yolcuların ise ne olup bittiğini anlamaya çalışması yansıyor.

Kısa süreli paniğin ardından seyrine devam eden minibüs Gümbet Dolgu alanına geldiğinde ise deniz kabarmasının ortasında kalıyor. Kabaran denizin yol taşmasıyla sular içinde kalan minibüsün yolcularının yaşadığı panik ve korku yine güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyor. Minibüsün şoförü Eren Köklük ise bu anlarda soğuk kanlılık göstererek yolcuları sakinleştirmeye çalışıyor. İlk şoku atlatan yolcular minibüsün kapısının açılmasıyla birlikte yüksekliği bir metreye yaklaşan suyun içine inerek yüksek bir yere çıkmaya çalışıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu