ManşetSpor

Avrupa Kupası için Türkiye Derbisi

Rakip Yenimahalle

 

Armada Praxis Yalıkavak Spor Hentbolcuları Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası son 16 Turu kapsamında Yenimahalle Belediyesi ile karşılaşıyor.

Geçtiğimiz Kasım ayında Avusturya’nın Viyana kentindeki EHF genel merkezinde yapılan kura çekiminde son 16 takım arasında yer alan iki Türk Takımı Armada Praxis Yalıkavak ve Yenimahalle Belediyesi, eşleşmişti. 13 Ocak Cumartesi günü Avrupa kupası son 16 Turu ilk maçında karşı karşıya gelecek iki takım, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek.

Ocak ayında ikisi Avrupa kupası biri de süper lig maçı olmak üzere toplam 3 kez karşı karşıya gelecek olan Armada Praxis Yalıkavak Spor ile Yenimahalle Belediyesi’nin 13 Ocak’ta saat 14.30’da gerçekleşecek olan Avrupa Kupası son 16 Turu ilk karşılaşması TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu