EğitimGündemManşet

TTK BAŞKANI MUĞLA’DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Talim Terbiye Kurulu Başkanı Muğla’da öğrenci ve öğretmenlerle anlamlı bir gün geçirdi.

Eğitimci ve öğrencilerin görüş ve önerilerini yerinde almak ve görebilme fırsatını sağlayan Milli Eğitim Bakanlığı üst düzey yetkililerinin farklı farklı illerdeki ilköğretim açılış programlarına katılması kapsamında; Muğla’da bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan DURMUŞ ve Eğitim Politikalar Daire Başkanı Mustafa Alphan BAŞBEKLEYEN, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin TÖRE ile beraber Menteşe 75. Yıl Fen Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi ve anlamlı bir gün geçirdi.

MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanı ile Daire Başkanını okulunda ağırlamanın getirdiği onuru dile getiren Menteşe 75. Yıl Fen Lisesi Müdürü Mustafa ÖZPOYRAZ’ın selamlama konuşmasının ardından sırasıyla Talim Terbiye Kurulu Başkanı, Eğitim Politikalar Daire Başkanı ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin TÖRE öğrenciler ile sohbet ederek öneri ve görüşlerini dinledi.

Okulun öğretmenler odasında devam eden ziyaret, öğretmenlerin görüş ve önerileri alındıktan sonra yemekhanede öğretmen ve öğrencilerle birlikte yenilen öğle yemeğiyle devam etti. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin TÖRE,TTK Başkanı Alpaslan Durmuş ve Eğitim Politikalar Daire Başkanı Mustafa Alphan BAŞBEKLEYEN’in öğrencilerle beraber öğle yemeği masasını paylaşmaları güzel ve samimi kareler oluşturdu.

75.Yıl Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin Bakanlık üst düzeyden kendilerinin dinlenilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etmelerinin ardından ziyaret sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu