AsayişEğitimGündemManşet

OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının ilk Eğitim Güvenliği toplantısı Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında gerçekleştirildi.

Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Esengül Civelek, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanı Alparslan Durmuş, Vali Yardımcısı Rıza Dalan, 13 ilçe kaymakamı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, ilgili kurum müdürleri, okul müdürleri, okul aile birliği temsilcileri ve Yeşilay Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci katıldı.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulunan Vali Civelek, geçen yıl olduğu gibi bu yılda da öğrencilere güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim öğretim hizmeti sunmak ve sağlıklı, mutlu bireyler yetiştirme sorumluluğuyla tüm taraflarla gayret ve çaba içerisinde olduklarını ifade etti.

Nitelikli insan gücü için kaliteli eğitimin önemli olduğunu vurgulayan Vali Civelek, “Hızla değişen, gelişen dünyada biliyoruz ki bilim, sanat, kültür ve teknolojideki tüm yenilikler, değişiklikler nitelikli insan gücüyle gerçekleştirilmektedir. Ülkemizin geleceği, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı, geleceğe hazırlarken onlara kaliteli eğitim vermek hepimizin sorumluluğudur.” dedi.

Vali Civelek,” İçişleri Bakanlığımızca talimatlandırıldığımız şekliyle 2018-2019 eğitim öğretim yılında her ay eğitimin tüm paydaşları, kolluk güçleri, STK, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları ile toplantılarımız devam edecektir.” diye konuştu.

Toplantıda ilgili kurumlar, kaymakamlıklar tarafından okul güvenliği, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele, okul güvenlik kameraları, eğitim kalitesinin arttırılması ve diğer hususlarla ilgili yapılan/yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Toplantı, görüş ve önerilerin bildirilmesinin ardından sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu