GündemMagazinManşet

KORAY AVCI SAHNEDE SAÇLARINI TARADI…

Bodrum Antik Tiyatro’da düzenlenen açık hava konserleri hız kesmeden devam ediyor. Koray Avcı, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluştu.

“YENİ ALBÜMÜN İLK ŞARKISI”

İlk albümünü 28 Ağustos 2015’de çıkardığını belirterek, ‘5 yılda dördüncü albümüm, yine 28 Ağustos’ta çıkacak. Özellikle böyle olmasını istedim. Bana şans getireceğini düşünüyorum’ dedi. Koray Avcı, Sezen Aksu’nun ‘gidiyorum’ şarkısını aldığını belirterek albümde çıkacak olan  şarkısını ilk kez Bodrum Antik Tiyatro’da okudu.

“SENARYOSUNU KENDİ YAZDIĞIM FİLMDE OYNAMAK İSTERİM”

Konser öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen ve Pandemi döneminde şiir yazdığını, ilerleyen zamanlarda şiir kitabı çıkaracağını belirten Koray Avcı; “Oyuncu olmayı düşünürüm, ancak kendi yazdığım senaryoyu oynarım. Herkes her işi yapabilir algısı yaratmak istemiyorum ama sinema geçmişim olduğu için oyunculuğa da adım atabilirim” şeklinde konuştu.

“TEK DERDİM SAHNEYE ÇIKMAK”

“Bildiğimiz, değer verdiğimiz sanatçıların hepsi son nefesine kadar konser yok mu demişler. Biz daha 5 yıldır bir şeyler yaptığımıza inanıyoruz. Bunun hakkını sonuna kadar vermeliyiz. Ben sahneye çıkmadan duramıyorum. Sahneye çıkmadığım zaman, kendimi çok büyük boşlukta hissediyorum” dedi.

“KADINA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN SAHNEDE SAÇLARINI TARADI”

Konser sırasında kadına şiddet konusuna dikkat çeken Koray Avcı; “Kadın saçlarını aynaya bakarak tarıyorsa, mutlaka bir erkek tarafından üzülmüştür. Taramıyorsa dünya dönmüyordur. Kadının olmadığı yerde medeniyet olmaz, şarkı olmaz, kadının olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. Ben artık Türkiye’nin, dünyanın hiçbir yerinde kadına şiddet duymak görmek istemiyorum. O yüzden şiir okumuyorum, onun yerine saçlarımı tarıyorum’ diyerek, sahnede saçlarını taradı.

Koray Avcı’nın bu davranışı sevenleri tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu