EkonomiGündemManşet

REŞİT ÖZER, TOBB’NİN DIŞ İLİŞKİLER KOMİSYONU TOPLANTISINDA

TOBB’nin Dış İlişkiler Komisyonu Ankara’da, TOBB binasında toplandı. Komisyon Başkanı Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Dağdelen’in yönetiminde yapılan komisyon toplantısına komisyon üyesi Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de katıldı. Ülkemizin son dönemdeki dış ilişkilerinin değerlendirildiği toplantıda MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer üç öneri sundu.

TOBB’nin yeni dönem komisyon toplantıları başladı. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in de komisyon üyesi olduğu Dış İlişkiler Komisyonu ilk toplantısını Ankara’da, TOBB binasında yaptı. Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Dağdelen’in yönetiminde yapılan toplantıda ülkemizin dış ilişkilerinde yaşanan son gelişmeler değerlendirildi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, toplantıda MİTSO adına üç öneride bulundu. Reşit Özer, TOBB üyesi oda ve borsaların üyesi işadamlarının yurtdışı ziyaretlerinde vize eşlemlerinin kolaylaştırılması için diğer ülkelerin konsolosluklarıyla iyi ilişkiler geliştirilmesini, ihracat olanaklarının arttırılması için hedef ülkelerin işadamları ve odalarının davet edilmesini ve ülkemizin dış ilişkilerinin güçlendirilmesi için üniversitelerimizle, diğer ülkelerin üniversiteleri arasında iyi ilişkiler ve proje ortaklıkları kurulmasını, bilimsel, üniversiteler arasında kültürel ve sportif çalışmalar yapılmasını, projeler üretilmesini ve bu çalışmalar  için oda ve borsaların aktif görev üstlenmelerini, gerektiğinde öncülük etmelerini ve proje ortağı olarak üniversiteler arası işbirliği içinde yer almalarını önerdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu