HayatManşet

Peksimet’te Şenlik Vardı

2. Peksimet Çocuk ve Kadın Festivali Gerçekleşti

 

Peksimet Eğitim ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen 2. Peksimet Çocuk ve Kadın Festivali yoğun ilgi gördü

Bodrum Belediyesinin destekleri, Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisinin organizasyonuyla 2 Aralık Cumartesi günü Peksimet Çocuk Kütüphanesinde “2. Peksimet Çocuk ve Kadın Festivali” yapıldı. Çocuk ve Kadın Festivalinde; Peksimet, Akaçalan, Mumcular, Yakaköy, İslamhaneleri, Gümüşlük mahalleleri ve Bodrum merkezden çok sayıda kadın ve çocuk bir araya geldi.

Festivalde, PEKDER Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sümer açılış konuşmasını gerçekleştirirken Okuma Yazma Eğitmeni Nejla Ekicioğlu tarafından Kadın Okuma Yazma Kursu’nu başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

Bodrum’da İnsanca Yaşam Derneği’nce ortaklaşa düzenlenen “Sokak Hayvanları” adlı resim yarışmasına katılan ve başarılı olan çocuklara hediyeler dağıtılırken sanat atölyelerinde de yıl içinde üretilen çalışmalar sergilendi.

Kent Konseyi’nden Elif Aytaç’ın konuşmasının ardından çocuklar ve kadınlar, Naninani Çocuk Şarkıları Grubu’nun konseri ile eğlenceli dakikalar yaşadı. Yoğun ilgi gören festival, gün boyu etkinliklerle ve sürprizlerle sürdü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu