ManşetSpor

Önümüzdeki Hafta Sonu Bodrum’da Olacaklar

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Başladı

 

  1. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun sona eren 72.4 kilometrelik Spor Toto Konya -Konya etabının birinci ayağının ödül töreni finiş alanı olan Kültür Park’ta gerçekleşti.

 

ÖDÜLLER KIRATLI, KURUM VE KASAPOĞLU’NDAN

Ödül törenine katılan Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Çevre Bakanı Murat Kurum ve Gençlik Spor Bakanı Dr. Muharrem Mehmet Muharrem Kasapoğlu, etabın ilk üç derecesine giren sporculara ödüllerini verdi.

 

ETABIN BİRİNCİSİ DE KLEIJN, “EN MUTLU GÜNÜM”

Spor Toto’nun sponsorluğunda koşulan 72.4 kilometrelik Konya – Konya etabını birinci bitiren Arvid De Kleijn çok mutlu bir gün yaşadığını ifade etti. Bisiklet severlerin yakından tanıdığı ve “GORİL” lakabını taktığı Andre Griepel’den sonra Kleijn’nin de “KÜÇÜK GORİL” lakabı ile anıldığının sorulması üzerine, “şimdilik hoşuma gidiyor” diyerek şunları söyledi:

“İyi bir planlama yapmıştık. Takım arkadaşlarım da mükemmel bir iş çıkardılar. İlk etabı kazandık, devamının da geleceğini düşünüyorum. Son metrelerde pozisyonumun çok iyi olduğunu fark ettim. O anda kendimi de çok güçlü hissetim. Halvorsen ile iyi kapıştık. Finişi nasıl geçtiğimi bilemiyorum. Birinci geldiğimi daha sonra öğrendim. Ne mutlu bana ve takım arkadaşlarıma. Finişin son 400 metresi gerçekten son uzun geldi. Ben de kaza geçirebilirdim. İyi kaçtım oralardan. Takım arkadaşlarımı ne kadar kutlasam azdır.”

 

Öte yandan, Türkiye Bisiklet Turu’nın 7 ve 8. Etapları için Bodrum’da hazırlıklar tamamlanmak üzere.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu