GündemManşetSpor

KROS ŞAMPİYONASINA 20 OKULDAN 250 ÖĞRENCİ KATILDI

Bodrum-kros şampiyonasıKrosa teşvik etmek amacıyla, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atletizm Federasyonu’nun düzenlediği 2016-2017 Okullar arası Kros Yarışması düzenlendi.

Bodrum genelindeki 20 okuldan yaklaşık 250 öğrenci sabah saatlerinde İskele Meydanı’nda toplandı. Öğrenciler, 8 kategoride bin 200-5 bin metrede mücadele etti.

İçmeler mevki ile İskele Meydanı arasında gerçekleştirilen yarışlarda, öğrenciler zaman zaman zor anlar yaşadı. Polis ve sağlık ekiplerinin eşliğinde koşan öğrencilerden bazıları etabı başarıyla tamamlarken, bazıları da zorlandı.

Yarışı tamamlayamayan bazı öğrenciler finişi ambulansla bitirmek zorunda kaldı. Yarış sırasında düşen ve bileğinden yaralanan bir öğrenci de kontrol amacıyla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaklaşık 3 saat süren yarışmada, küçük kızlarda Pelin Savaş, küçük erkeklerde Baran Zor, genç erkeklerde Mehmet Oğuz, yıldız erkeklerde Eren Ergüven, genç erkekler A grubunda Deniz Ergin, genç kızlar A grubunda Türkü Kaman, genç kızlar B grubunda Yağmur Güzleyen, genç erkekler B grubunda da Selçuk Bağlar birinci oldu.

Dereceye giren öğrencilere alanda düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu