ManşetSpor

Çağdaş Bodrum Muğla Taraftarı ile Kucaklaşacak

Rakip, Petkimspor

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, 15. Hafta ve 2024 yılının ilk mücadelesini 7 Ocak Pazar günü saat 13:00’de Aliağa Petkimspor ile oynayacak.

Sezon başından bu yana Muğla’da taraftarı ile bütünleşen Çağdaş Bodrum Spor, Ahmet Çakı’nın yönetiminde, iki hafta üst üste aldığı galibiyetlere bir yenisini daha ekleyerek ligin ilk yarısını kapatmak istiyor.

Takımın ilk günlerinden bu yana takımı bir arada tutan ve taraftarla olan bağı sayesinde tribünlere coşku veren takım kaptanı Erkan Veyseloğlu, yaptığı takımın lig  ve son iki haftada takımın performans değerlendirmesinde şunları söyledi;

“Koç değişikliğinden sonra oynadığımız iki maçı da kazandık. Aslında sezon boyunca evimizde birçok maçı kazanma noktasına getirmiş, ama kazanamamıştık. Ahmet hocamla iyi bir enerji yakaladığımızı düşünüyorum. Bunun neticesinde iki tane de galibiyet aldık.

Böyle değişiklikler takımı olumlu yönde etkileyebildiği kadar olumsuz yönde de etkileyebiliyor. Biz bu değişiklikten sonra sanıyorum iyi bir reaksiyon verdik bunun sonucunda da iyi bir enerji oluştu diyelim. Denizli maçı ile beraber de biraz daha artık bu takımın iyi bir yerlere gelebileceği, bir potansiyeli olabildiğini göstermeye başladığımızı düşünüyorum. Alt sıralarda bence hak etmediğimiz bir noktadaydık iki galibiyetle biraz olsun ne kadar iyi takım olduğumuzu gösterdiğimizi düşünüyorum. Dilerim bundan sonra da bu enerjimiz daha da artıp ligi hak ettiğimiz yerde tamamlarız.

Önümüzdeki Aliağa maçı çok önemli. Zaten taraftarımızın desteğiyle beraber bu maçı da kazanıp en azından koç değişikliğinden sonra 3’te 3 yapıp devreyi altı galibiyetle bitirmek istiyoruz.

Sonrasında ikinci yarı başlayacak ve zorlu fikstüre tekrardan dönüş yaparak sırasıyla Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Türk Telekom ile başlayan bir maç yoğunluğumuz olacak. Dilerim o maçlara gelene kadar Aliağa maçını kazanıp sonrasında da ikinci yarıyı iyi bir şekilde değerlendirip önümüze bakacağız.”

Takımın uzun forveti olarak hem enerjisi hem de sportmenliği ile tribünlerin sevilen oyuncularından olan Amar Alibegovic de Ahmet Çakı’nın gelmesi ile takımın farklı bir enerjiye kazandığını belirtti. Alibegovic yaptığı değerlendirmede şunları söyledi;

“Bodrum’a gelme sebebim bir önceki koçumuzdu. Ender Arslan’a beni bu takıma kazandırdığı için öncelikle teşekkür ederim. Tabii ki yeni koç ve sistem değişikliği ile daha iyi oynamaya başladık, yükselişe geçmeye başladık ve bunu da sürdürmek istiyoruz.

Kesinlikle bütün takım aynı yönde ilerlemeye devam ediyor. Ben bu şekilde düşünüyorum. İlk üç aydan sonra şu an çok iyi takım basketbolu oynuyoruz. Antrenmanlarda çok çalışıyoruz, iyi çalışıyoruz. Yeni koçun prensipleri ile birlikte bunu geliştirmeye devam etmek istiyoruz ve enerjimizi de artırmaya devam edeceğiz.”

Ligin ilk yarısı son maçında Aliağa Petkimspor ile karşılaşacak olan Çağdaş Bodrum Spor, 5 galibiyet ve 18 puanla ligde 14. Sırada yer alıyor. 7 Ocak Pazar günü saat 13:00’de başlayacak ve Muğla Menteşe Spor Salonunda oynanacak olan Çağdaş Bodrum Spor – Aliağa Petkimspor karşılaşmasına tüm Muğlalılar davetlidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu