GündemManşet

HALK PLAJINDA LAHMACUN SÜRPRİZİ…

Bodrum’da Kurban bayramı tatilini yapan hayır sever iş adamı halk plajında lahmacun, ayran ve süt mısır dağıttı. Ücretsiz dağıtılan lahmacun, ayran almak için tatilciler sahil kenarına akın etti.

9 günlük Kurban bayramı tatili için Bodrum’a gelen hayırsever iş adamı “Queen Anne” isimli 46 metre uzunluğundaki lüks yatıyla Cennet koyuna yanaştı. Halk plajının karşısına demir atan yattan halk plajını izleyen iş adamı tatilcilere lahmacun, ayran ve süt mısır dağıtmak istedi. Yardımcılarını lahmacun, ayran ve süt mısır yaptırmasını isteyen işadamı daha sonra bot ile Cennet koyunda bulunan halk plajına geldi. Yaklaşık bin adet lahmacun, ayran dağıtan iş adamı daha sonra çocuklara ise süt mısırı dağıttı.

Halk plajında ücretsiz lahmacunu dağıtılacağını gören tatilciler deniz keyfini bir kenara bırakıp lahmacun, ayran kuyruğuna girdi. İzdiham oluşan halk plajında bin adet lahmacun 5 dakikada bitti. Halk plajından tatil yapan çocuklar ise süt mısırı dağıtan ismini açıklamayan hayırsever iş adamı halk ile sohbet edip bayramlaşmayı da ihmal etmedi. Vatandaşlar ise hayırsever vatandaşa dua ederek “Allah razı olsun” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu