GündemMagazinManşet

BODRUM’DA DUMAN İZDİHAMI…

Türk rock müziğinin sevilen gruplarından Duman, Bodrum antik tiyatroda sahneye çıktı. Konseri izleyenler arasında grubun solisti Kaan Tangöze’nin sevgilisi Kıvılcım Ural da yer aldı.

Sevilen şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söyleyen Duman, 1999 yılından bugüne dillere dolanan birçok şarkısını seslendirdi. Yaklaşık 3 bin kişinin doldurduğu antik tiyatroda adım atacak yer kalmadı. Tüm oturma alanın satılınca Duman hayranları merdiven boşluklarından oturarak konseri izledi. Konsere gelenlerin çoğunluğunu ise gençlerin oluşturması dikkatlerden kaçmadı.

Duman gurubu sahneye çıkmasının ardından konser alanına gelen grubum solisti Kaan Tangöze’nin sevgilisi Kıvılcım Ural da en ön sırada yerini aldı. Sevgilisi Kaan’ın şarkılarına oturduğu yerden eşlik eden Ural’ın oldukça neşeli tavırları ise dikkatlerden kaçmadı.  Sevgilisi Kaan’ı hayranlıkla izleyen Kıvılcım Ural’ın parmağında tek taş yüzüğün olmadığı ise dikkatlerden kaçmadı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu