ManşetSpor

Temsilcimiz Galatasaray’ı Yendi

Çağdaş Bodrum İstanbul'u Çok Sevdi

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin onuncu haftasında Galatasaray Ekmas ile karşılaştı.

Ligin en güçlü takımlarına karşı verdiği mücadele ile gerek taraftarları gerek basketbol severlerin takdirini toplayan Çağdaş Bodrum Spor, BSL 10. Hafta mücadeleleri kapsamında İstanbul’un güçlü temsilcisi Galatasaray Ekmas ile karşı karşıya geldi. Çağdaş Bodrum Spor mücadeleye  Dominik Jordan Artis, Christopher Trrell Warren, Amar Alibegovic, Ahmet Düverioğlu, Jaron Tremel Johnson ilk beşi ile başladı.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda rakip takıma karşı mücadeleye başlayan Çağdaş Bodrum, özellikle savunmada rakibine zor anlar yaşatırken, hücumda da atışlarındaki isabetli sayılarla ilk periyodu rakibinin karşısında 14-24 sayıyla önde tamamladı. İkinci periyodu 26-35 sayıyla tamamlayan Çağdaş Bodrum, ikinci devreye daha atak oyunlar sergileyerek başladı. İkinci yarının ilk on dakikasını 44-63 skorla önde tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor, maçı Galatasaray Ekmas karşısında 77-87 skorla galip tamamladı.

4 periyodun tamamında üstünlük sağlayan Çağdaş Bodrum Spor haklım bir galibiyete ulaştı. Maç hakkında yorum yapan Kulüp Başkanı Dağlarca Çağlar, “ takımımla gurur duydum. Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Maç boyunca takım halinde motivasyonumu kaybetmeyesimiz galibiyetin habercisi oldu. Zaten iyi bir takımız ancak bugüne kadar sonlarda şans faktörü ile hep üzülen taraf olduk. Galatasaray gibi köklü ve yüksek bütçeli bir spor kulübüne karşı aldığımız bu anlamlı galibiyeti bizleri destekleyen taraftarımıza emanet ediyo9ruz. Daha güzel günleri yaşayacağımızdan eminim” dedi

Maça Dominic Jordan Artis, Christopher Trrell Warren, Amar Alibegovic, Benjamin Alexander Moore, Jaron Tremel Johnson ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor‘da 28 sayı ile Christopher Trrell Warren maçın skorer oyuncusu oldu.

Çağdaş Bodrum Spor 11. Hafta mücadelesini 8 Aralık Cuma günü saat 19:00’da Reeder Samsunspor ile oynayacak. Çağdaş Bodrum Spor’un Muğla Menteşe Spor Salonunda oynayacağı karşılaşmaya tüm Muğla’lılar davetlidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu