GündemManşet

YILIN SON MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

yilin son muhtarlar toplantisi yapildi (3)Başkan Mehmet Kocadon, 2016 yılının son toplantısında Bodrum genelindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen muhtarlar toplantıları devam ediyor. Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenen yılın son toplantısına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Taner Uslu, Kemal Orman ve Turgay Kaya, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, Bodrum Yarımadası’nda görev yapan mahalle muhtarları ile Bodrum Belediyesi Birim Müdürleri katıldı.

Başkan Mehmet Kocadon, çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade ederek; “Yılın sonlarına geliyoruz ve acısıyla, tatlısıyla bir yıl daha geride kalıyor. Bu kötü günler elbet bir gün geride kalacak, inanıyorum. Çünkü biz büyük bir ülkeyiz, büyük bir milletiz. Çok şeyler atlattık, bunu da atlatacağız. Şimdi de arkadaşlar hep beraber önümüzdeki sezon için hazırlıklara başlayacağız. Özellikle Fen İşlerimiz olsun, İmar Müdürlüğümüz olsun elimizden geldiği kadar siz muhtarlarımızla beraber eksiklerimizi tamamlayıp çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yarımadanın birçok bölgesinde belediyemizin hizmetleri devam ediyor. Siz muhtarlarım da her türlü desteği veriyorsunuz, sağ olun. Yetişebildiğimiz kadar yetişmeye çalışıyoruz. Eksiklerimiz yok mu? Tabi ki var. Bu eksikleri de sizlerle beraber konuşarak, dertleşerek çözebileceğimize inanıyoruz.  En büyük dileğim; önümüzdeki yılda da bu birlik beraberliğin bozulmadan devam etmesidir. İmkansız diye bir şeyin olmadığını hepimizin bilmesi lazım. İnanarak geldik, mücadele ederek geldik. Bundan sonra da inanarak mücadele etmeye devam edeceğiz çünkü bizim başka Bodrumumuz yok. 2017’nin önce hepimize sağlık ve huzur getirmesini istiyorum. Ve sonra Bodrum’daki birlik ve beraberliğin tüm güzel ülkemde olmasını diliyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sizlerle olmaktan son derece mutluyum.” dedi.

Yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda 2016 yılında sunulan hizmetler değerlendirilerek bölgelerdeki yarım kalan ya da tamamlanan çalışmalar ile asfalt çalışmaları gibi pek çok konu gündeme getirildi, fikir alışverişinde bulunuldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu