GündemHayatManşet

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR MARİNADA AĞIRLANDI

Milta Bodrum Marina’da her yıl yapılan sosyal sorumluluk projeleri ile Mavi Bayrak etkinlikleri bu yıl da devam ediyor.

LÖSEV ile birlikte Ankara, Tekirdağ, Denizli, Kırıkkale, İzmir gibi çeşitli illerden aileleriyle gelen, Bodrum Turgutreis’te bulunan LÖSEV Otelinde konaklayan çocuklar, 09 Ağustos 2018 Perşembe günü Milta Bodrum Marina’yı ziyaret ettiler.

11 çocuk ile 12 yetişkinin katıldığı etkinlikte, Marinanın yetkin personeli tarafından,  Marina’cılık hakkında, mavi bayrak hakkında bilgiler verildi ve Önbüro ofis işlemlerini gözlemlediler.

Marina tekne misafirlerimizden “Tutkum” ve “Cape Horn” teknelerinin desteğiyle, çocuklar yelkenlilere binerek, nasıl kullanıldığı hakkında bilgi edindiler.
Marinanın ehli liman personeli tarafından marinacılığın olmazsa olmazlarından halat ipinin nasıl bağlandığını öğrendiler.

Bodrum Deniz Kurtarma botlarıyla kısa bir liman içi gezdirme turu yaptırdığımız çocuklarımız moral ve motivasyon depoladılar.

İlk defa geldikleri Milta Bodrum Marina ziyaretinden keyif alan çocuklara, hediyeleri dağıtıldıktan sonra öğle yemeği ikram edildi, yeni nesil çocuklarımızın büyüyünce marinacı olmak istemeleri keyifli anlara sahne oldu.

Farkındalığı arttırmak adına her yıl yapılması planlanan etkinliğin ilk organizasyonunda Milta Bodrum Marina’yı ziyaret etmekten ve aldıkları mini eğitimden  çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu