AsayişGündemManşet

ARKADAŞLIK SİTESİ ÜZERİNDEN İNSANLARI DOLANDIRDILAR…

Kurdukları arkadaşlık sitesi üzerinden Bodrum ve çevresinde çok sayıda kişiyi dolandırdıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 6 kişi, adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Muğla Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir vatandaşın arkadaşlık sitesi üzerinden 170 bin TL dolandırıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Soruşturmayı derinleten ekipler, bahse konu site üzerinden Bodrum ve çevre ilçelerden çok sayıda kişinin dolandırıldığını tespit etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve YanKesicilik Dolandiricilik Büro Amirlikleri, olayın faillerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalarda şüphelilerin İstanbul’un Sarıyer ilçesinde olduğunu ve dolandırıcılık olaylarını home ofis olarak kullandıkları dubleks bir ikamette gerçekleştirdiklerini belirledi.

Bahse konu eve yapılan operasyonda 27 adet cep telefonu, 75 adet SIM kart, 6 adet bilgisayar, 20 bin TL nakit para, 3 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda dolu fişek ele geçirildi. Operasyon kapsamında 4’ü erkek, 2’si kadın 6 kişi İstanbul’da gözaltına alınarak Bodrum’a getirildi.

6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan şahısların kurdukları internet sitesi üzerinden yaptıkları dolandırıcılıkla ayda 1 milyon TL’nin üzerinde gelir elde ettikleri tespit edildi.

gaziantep escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu