AsayişGündemManşet

BONZAİ SATICILARINI PARTİDE BASKI

Bodrum’da gençleri ve çocukları uyuşturucu maddeye alıştırdığı iddia edilen şüphelinin evinde uyuşturucu partisi düzenlendiği sırada baskın yapan polislerin gözaltına aldığı 3 kişiden 2’si tutuklandı.

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerine Konacık mahalle sakinlerinden birçok vatandaşın yaptığı ihbarlar sonucunda S.Ü. isimli şahsın bonzai maddesi bağımlısı olduğu, Konacık Mahallesindeki gençleri ve çocukları bonzai maddesine alıştırdığı, gençleri ve çocukları uyuşturucu madde alış verişinde kullandığı şeklinde bilgi aldı.

Ekipler, yaptıkları çalışma neticesinde S.Ü. isimli şahsın evine operasyon yaptı. Operasyon neticesinde S.Ü. ile birlikte S.Ü. ‘nün kardeşi V.Ü. ve F. Ç. isimli şahıslar bonzai maddesinin kullanıldığı uyuşturucu partisi yaparken suç üstü yakalanıp gözaltına alındı. İkamet aramasında bir miktar bonzai maddesi ele geçirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan 3 kişi adliyeye çıkarıldı. Tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden S.Ü ve F.Ç. isimli şahıslar tutuklandı. V.Ü. isimli şahıs ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu