GündemManşetSpor

İŞİTME ENGELLİ KARATECİLERİMİZDEN ÖNEMLİ BAŞARI

İşitme Engelliler Federasyonu tarafından Isparta’da organize edilen Türkiye İşitme Engelliler Karate Şampiyonasında, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate takımı altyapısından yetişen Ümit Özçevik  67 kilogramda Türkiye ikincisi , Rıfat Can Şişman 74 kilogram da Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarı kazandılar .

Sporculardan Ümit Özçevik geçtiğimiz yıllar da yapılan Dünya şampiyonasın da takım yarışmaların da dünya şampiyonu ve kendi kilosun da dünya üçüncülüğü başarısını kazanmıştı.

Bu yıl ilk defa Türkiye şampiyonasına katılan Rıfat Can Şişman ise ilk katıldığı yarışmada Türkiye üçüncülüğü kazanmanın mutluluğunu yaşadı.’’ Türkiye üçüncüsü olduğum için çok mutluyum, çok çalışarak önümüzdeki yıllarda milli takımda yer almak için elimden geleni yapacağım’’dedi. Daha önceki yıllarda dünya şampiyonası dereceleri olan Ümit Özçevik ise hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyerek, başarılı olmanın  tek yolunun çok çalışmaktan geçtiğini belirtti.

Sporcuların başarıların mimari aynı zamanda antrenörleri olan Bodrum Gençlik ve Spor ilçe müdürü Fatih Uzunlulu ‘’ sporcularımız Türkiye şampiyonasın da güzel sonuçlar alarak bizleri gururlandırdılar, aynı başarıyı milli takımlarımızda da göstermeleri için antrenmanlarımıza ara vermeden devam edeceğiz ‘’ dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu