EğitimGündemManşetSiyaset

BAKAN SELÇUK: “MUĞLA EĞİTİMDE SIÇRAMA KABİLİYETİ OLAN İLLERİMİZİN BAŞINDADIR”

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir,  Milli Eğitim  Bakanı Ziya  Selçuk’u makamında ziyaret etti.

Muğla’ya yapılacak yatırımlar konusunda destek talebinde bulunan Gökcan ve Demir;  Sayın Bakanımıza Muğla’nın  eğitim ve öğretim alanındaki talep ve  ihtiyaçlarına ilişkin bir dosya sunduklarını ifade ettiler.

İhtiyaç duyulan yeni okul binalarının yapımı,  mevcut okul ve öğrenci pansiyonları ile  öğretmenevlerinin bakım ve onarımı için Sayın Bakanımızdan destek talebinde bulunan Gökcan ve Demir, Milli Eğitim Bakanımızı Muğla’ya davet ettiklerini ifade ettiler.

Sayın Bakanımızın ilk fırsatta İlimizi ziyaret edeceğini açıklayan  Gökcan ve Demir; Milli Eğitim Bakanımızın tüm ülke genelinde ve Muğla’da ehliyet ve liyakate önem vereceğini, Muğla’yı yakından takip ettiğini ve Muğlamızın eğitimde sıçrama yapacak illerin başlarında geldiğini ifade ettiğini, Bakanımızın Muğla’ya ve hemşerilerimize destek olacağını  vurguladılar.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Gökcan ve Demir; Milli Eğitim Bakanımıza  destekleri  için teşekkür ederek,  Muğla’ya ve Muğlalı hemşehrilerimize, tüm teşkilatlarımızla birlikte  plan, proje, yatırım ve  hizmet konusunda zaman ve mekan mevhumu gözetmeksizin çalışmalarının  kesintisiz olarak sürdürüleceğini ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu