ÇevreGündemManşet

DSİ BERGAMUT CADDESİNİ TESLİM ETMEYİNCE

bergamut_caddesi (3)DSİ tarafından kış aylarında başlatılan ve yoldaki bozuklar nedeniyle bir çok vatandaşın tepkisini çeken Bergamut caddesinin hala Bodrum Belediyesine teslim edilmediği öğrenildi.

Geçtiğimiz Perşembe günü Bodrum Belediyesi başkan yardımcıları Taner Uslu ve İsmail Altındağ tarafından düzenlenen basın toplantısında, Bitez Bergamut Caddesi üzerindeki bozukluklarla ilgili soruya Taner Uslu, DSİ tarafından yapılan çalışmalar nedeniyle vatandaşlar ile Bodrum Belediyesinin karşı karşıya geldiğini belirtti. Uslu ayrıca, DSİ’nin yapılan çalışmalardaki son kontrolleri yapmadığı için de, yolda tamamen bir düzenleme çalışması yapamadıklarını da sözlerine ekledi.

Taner Uslu ayrıca, DSİ’nin yoldaki kontrollerinin tamamen bitmesinin ardından ise Bodrum Belediyesi ekiplerinin Bergamut Caddesi üzerinde kapsamlı bir çalışma yapacağınıda sözlerine ekledi.

GEÇİCİ ÖNLEMLER ALINDI

Öte yandan Bodrum Belediyesi ekipleri DSİ tarafından açılan ve üzerleri gelişi güzel kapanan yola müdahale edemezken, yol üzerinde kazaya sebebiyet verebilecek yerlerde geçici önlemler aldı. Özellikle Bergamut Caddesi ile Pamelon Caddesinin kesiştiği noktada araçların altını vurduğu yere dubalı önlem alınırken, bazı derin çukurlarada geçici asfalt döküldü.

Muhabir: Mehmet Can Meral

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu