GündemManşetSiyaset

DR. ATEŞ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI…

Yerel seçim sürecine giren Adalet ve Kalkınma Partisi Bodrum İlçe Başkanlığında 2’inci belediye başkan aday adayı Dr. Tahir Ateş oldu.

Bugün parti binasında düzenlenen adaylık açıklamasına İlçe Başkanı Ömer Özmen ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının başında bir konuşma yapan İlçe Başkanı Ömer Özmen, şunları söyledi:

“Dr. Tahir Ateş’in başvurusu 2’inci aday adaylığı başvurumuz. Bundan sonra yapılacak başvururlar da basınımızla paylaşılacaktır. Yerel seçimler yaklaştı, 5 yılın nasıl hızlı geçtiğini gördük. Önceki yıllarda seçilenlerin sorunları çözemediğini, Bodrum’un sorunlarının daha da birikerek bugünlere geldiğini maalesef görmekteyiz. Ak Parti belediyeciliği bir sistem belediyeciliğidir. Sorunları çözmede tek adres Ak Parti belediyeciliğidir. Bodrum halkının da tercihini bu yönde kullanacağını ümit ediyoruz. Hizmet yarışında ben de varım diyen Dr. Tahir Ateş arkadaşımızı tebrik ediyor, aday adaylığının hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Ak Parti’den Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı olan Dr. Tahir Ateş ise sözlerine şöyle başladı:

“Benimle aynı duyguları taşıyan, aynı duyguları taşıyan aynı zorlukları sırtlamaya hazır olan arkadaşlarım. Hepiniz hoş geldiniz. Bizi bir araya getiren sevda birliği, gönül birliği, Bodrum sevdamız, ülkemiz, Cumhuriyetimiz ve Atatürk’e olan bağlılığımızdır. Bugün katılımınızla onurlandırdığınız bu salonda hayatımız en önemli kararlarından birini vermek istiyorum. Doğduğum değil ama doyduğum, yaşamaktan çok büyük keyif aldığım, doğasını sevdiğim havasını kokladığım, yaşamımı şekillendirdiğim çocuklarımı büyüttüğüm, değişik alanlarda hizmet verdiğim ve hizmet aldığım, çok değerli dostluklar elde ettiğim bu şehirde ve bir parçası olmaktan gurur duyduğum Ak Parti’de önümüzdeki yerel seçimlerde aday adayı olarak bugün başvurumu yapmaktayım. Hepimiz biliyoruz ki Bodrum marka bir şehirdir. Nüfusuna oranla Türkiye’de en çok değere sahip ilçelerden bir tanesidir. Her ay, her hafta televizyonlarınızı açtığınızda, radyolarda, magazin sayfalarında ya da kültürel dergilerde, yurtdışındaki turizm toplantılarında Bodrum’dan mutlaka bahsedildiğini görüyorsunuz. Bodrum sadece turizmle değil, sahip olduğu kültürel, tarihi değerler bakımından çok geniş ve çok büyük bir öneme sahiptir. Sevgili dostlar yönetimine talip olduğum bu kentin ne kadar özel ve önemli olduğunun farkımdayım. Bu göreve Bodrum’un marka değerini daha yukarı taşıyabileceğime inandığım için ve hep daha fazlasını hak ettiğini düşündüğüm için talip oluyorum.”

“Bodrum’u herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline getirebilmek için el ele verelim” diyen Dr. Tahir Ateş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bodrum’da yaşayan tüm hemşerilerime sesleniyorum. Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun. Yaşadığımız bu kentte mutlu olmayan tüm hemşerilerime sesleniyorum. Bu memleket bizim, burayı herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline getirebilmek için el ele verelim. Fikirlerimizi birlikte tartışalım, birlikte uygulayalı. Gelişen Dünyanın avantajlarında Ak Partili belediyelerin elde ettiği avantajlardan Bodrumumuza da katkıda bulunalım. Sadece Bodrum’a değil Bodrum’da yaşamakta olanlara, buraya misafirliğe gelenlere, yurtdışından gelen turistlere de mutlu bir Bodrum’u hediye edelim. Bunlar bizim hasretimiz ve özlemimizdir. Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı olarak huzurlarınıza geldiğimiz bugün beni önce belediye başkan aday adayı sonra belediye başkanı olabilmem için ayırt etmeden hepinizin desteğine ihtiyacım var. Her dönemde her birinizin nasıl çalıştığının canlı tanığıyım. Geçen seçim döneminde olduğu gibi partililerin nasıl içten bir şekilde mahalle çalışmaları yaptıklarını duyguyla hatırlıyorum. Her zaman da sizin yanınızda olduğumu sizler biliyorsunuz. Cumhuriyete ve onun değerlerine sahip çıkmanın ne demek olduğunu biliyorum. Sevgili Aziz Sancar hocamın söyledikleri hala kulaklarımda; ‘Ben Cumhuriyet çocuğuyum’ dedi. Bizler Cumhuriyet çocuğuyuz, onu daima ileri götüreceğiz. Hedefim ve hep birlikte hedefimiz, yaşadığımız güzel kentimiz Bodrumumuzu, uzman kadroların olduğu bir biçimde yönetmek olacaktır. Bunu sizlerin desteğiyle başaracağımızdan hiç kuşku duymamaktayım.”

Ak Parti’den Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı olan Dr. Tahir Ateş, sözlerini şöyle noktaladı:

“Tüm bu hedefler için, parti ve siyasi kimlik gözetmeden her kurum ve kişiyle Bodrum’un faydası için birlikte çalışacağız. Bodrumumuzu ve insanımızı düşünerek hareket edeceğimizi beyan ediyor ve söz veriyoruz. Gün kişisel hesapların günü değil, Gün geçmiş kırgınlıkların, farklılıkların günü değil, gün yaşadıklarımızın farkında olma günü. Gün, Bodrum’u layık olduğu en üst seviyede yönetime getirme günüdür. Bir hedefimiz varsa gideceğiniz bir yol varacağınız bir yer var demektir. Bana burada olma şerefini, onurunu verdiğiniz için teşekkür ediyor. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Teşekkürler dostlarım, teşekkürler Bodrum güzel insanları, bana ve arkadaşlarıma vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkürler.”

Ateş, daha sonra aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Ömer Özmen’e verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu